MONSTRUM: Supruzi deset godina pržio kožu peglom - živu bebu zakopao na farmi!

Stefani Lizon iz Misurija trpela je deset godina zlostavljanja tokom kojeg joj je suprug zdrobio stopalo alatom, pržio joj kožu peglom i vrelim tiganjem, a njihovo tek rođeno dete zakopao na farmi. Nakon decenije zlostavljanja, žena je uspela da pobegne u sklonište za žrtve nasilja

  • 1

Stefani Lizon iz Misurija, žrtva je desetogodišnjeg nasilja u porodici, a kako je rekla u ispovesti u skloništu za žrtve nasilja, suprug Piter Lizon (37) ju je deset godina zlostavljao, vezivao lancima tokom porođaja i ubio njihovo prvo dete.

U skloništu je snimljeno 45 fotografija na kojima se vide opekotine na ženinim leđima i grudima koje joj je suprug naneo peglom i vrućim tiganjem, javljaju američki mediji.

Toni Bogs, zamenik šerifa u okrugu Džekson, rekao je kako je ovo jedan od najstrašnijih slučajeva s kojima se susreo u svojoj karijeri.

- Ovo je gore od bilo kakvog zlostavljanja - rekao je Bogs.

Pored konstantnog zlostavljanja koje je trpela čitavu deceniju, Lizonova je u skloništu ispričala kako joj je suprug zdrobio stopalo poljoprivrednim alatom.

Detalji su izašli u javnost nakon što je 2. jula Stefani ušla u drugi deo zgrade dok je njen suprug bio u prodavnici i zaposlenima rekla: 'Pokušavam da pobegnem od supruga, moram da se sakrijem na par minuta" - ispričala je jedna od zaposlenih.

- Šepala je i činilo se da ima još povreda. Iako joj je odeća bila čista, nije baš lepo mirisala. Suprug nije došao u kancelariju da je traži, žena je odatle pozvala sklonište za žrtve koji su je odmah preuzeli - priča radnica prodavnice.

Svedoci iz skloništa opisali su je kao "mršavu i prljavu", prekrivenu ožiljcima, modricama i opekotinama. Imala je osakaćena i natečena stopala, ožiljak od pegle na grudima i opekotine na leđima za koje je rekla da su od vrućeg tiganja.

Detektivima je ispričala kako je pre par godina, dok je bila zavezana lancima, rodila zdravo dete koje je njen suprug zakopao negde na farmi. Drugo dete, koje je takođe u lancima rodila pre godinu dana, nikada nije bilo kod lekara.

Suprug Lizonove Piter Lizon, poreklom Čeh, uhapšen je i određena mu je kaucija od 300.000 dolara.

(I. D. / Dnevnik.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićo

    14. jul 2012 | 11:38

    Kakva kurac kaucija bre bože ti sačuvaj treba da se ubije to odma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA