Obama: Srećan sam što imam malo više slobode, Bela kuća je lep zatvor (FOTO)

- Sad sam samo zatočenik selfija, što je skoro jednako loše - našalio se Obama

  • 1

Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel smestili su se u svom domu u Vašingtonu vrednom 4,3 miliona dolara nakon što su posle izlaska iz Bele kuće uživali u odmoru u Palm Springsu i na Devičanskim ostrvima.

PONIŠTIO JOŠ JEDNU OBAMINU ODLUKU: Tramp daje paravojna ovlašćenja CIA?

Obama prisluškivao Trampa: Donald mu poručio da je "bolestan"

- Sad stvarno uživam u svojoj kući. Stalno se svađam sa Mišel zbog mesta u ormaru. Takođe pokušavam da shvatim kako radi aparat za kafu - rekao je Obama novinarima u Milanu gde je održao govor na konferenciji o hrani.

Većinu vremena, kako kaže, provodi pišući svoju treću knjigu i pripremu za "sledeću fazu" rada koja će uključiti takozvani Obamin predsednički centar.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kuća u kojoj sada živi bračni par Obama ima devet spavaćih soba sa osam kupatila i nalazi se u četvrti Kalorama.

Prema Obaminim rečima, najteža stvar kod predsednika SAD je to što je ta funkcija jedinstvena u svojoj izolaciji, prenose američki mediji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Teret liderstva je isti u svakoj zemlji, ali delom zbog bezbednosnog aparata oko američkog predsednika, živite u takozvanom ''balonu''. To je vrlo lep zatvor - rekao je Obama i dodao da je srećan što sada ima malo više slobode.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Sad sam samo zatočenik selfija, što je skoro jednako loše - našalio se Obama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    10. maj 2017 | 08:39

    Uzimao kokain i marihuanu, razvaljivao se od alkohola, varao ženu....bivši vodja "slobodnog sveta".... Sve jasno! Naspram njega - Putin! Vojnik, bezbednjak, Lenjingrad, Drezden, dzudo, hokej (sport generalno), pravoslavna vera (moral), obnova Rusije! Putina je "Zapad" proglasio za diktatora... Ko je ovde lud?!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA