Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Srbija ukupno ima 7.186.862 stanovnika. Od tog broja vernika ima 6.555.931, a nevernika 80.053, ostatak su ljudi koji se nisu izjasnili. U kojim delovima Srbije ima najviše vernika, odnosno nevernika pogledajte u nastavku.

Danas je tačno šest godina otkako je skokom sa trećeg sprata zgrade sebi život oduzeo Aleksa Janković (14) iz Niša, i na taj način prekinuo vršnjačko nasilje koje je trpeo skoro godinu dana. njegova majka se potresnom porukom oglasila na Fejsbuku.

Srbija više nije na neslavnom drugom mestu po umiranju od raka dojke, iako se broj obolelih povećava a starosna granica pomera, pa ova opaka bolest pogađa i mlađe dame, kaže u intervjuu za Telegraf.rs profesor dr Radan Džodić, vršilac dužnosti direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS).

Ambasador Srbije u Libiji Oliver Potežica, koji je jutros oko pet sati preminuo nakon teške saobraćajne nesreće, pre dve godine je preživeo teroristički napad kada je oteto dvoje naših državljana inače službenika naše Ambasade u Libiji. Više o tome da li je ovaj udes čista slučajnost ili delo terorističkih grupa pročitajte OVDE.

Nataša Aksentijević više nije voditeljka emisije “DNK” koju od sada vodi novo lice, Natalija Simović. Ona je veoma uzbuđena zbog novog angažmana koji je dobila, a pogledajte i gde.

Mnoge ljude koji prate “Parove” šokirala je scena kada su Mirela i Mili imali seks. Neki ljubitelji ovog rijalitija tvrde da je navodno Radosavljević silovao Lapanovićevu. Tog mišljenja je i Mirelin suprug Andrej Laharnar, koji planirala da tuži Milija zbog ove situacije. Više o tome pročitajte u nastavku.

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pobedivši Vojvodinu sa 1:0 u Humskoj. Više o samoj utkamici pročitajte OVDE.

Promene u stručnom štabu Novaka Đokovića uslovila su drugačiji izgled njegovog boksa na prvom meču u Madridu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA