Ukida se Agencija za privatizaciju?

Agencija će, navodno, biti rasformirana, a poslovi koje je obavljala biće raspoređeni na različita ministarstva, shodno nadležnostima

  • 2

Agencija za privatizaciju prva je na spisku državnih institucija koje će biti ukinute nakon formiranja nove Vlade.

- Agencija će biti rasformirana, a poslovi koje je obavljala biće raspoređeni na različita ministarstva, shodno nadležnostima - navode izvori dnevnog lista "Press".

Kao primer se navodi da će Ministarstvo pravde i ubuduće kontrolisati imovinu privrednih subjekata, tako da će taj deo posla, koji je do sada radila Agencija za privatizaciju, biti prenet upravo na to ministarstvo.

Nova vladajuća koalicija uveliko pravi strategiju koje su sve državne ustanove suvišne, a kako navode izvori bliski vrhu koalicije, broj državnih agencija biće prepolovljen. Nova Vlada će rasformirati i gotovo sva tela čiji se delokrug rada odnosi na regionalni razvoj.

- Sigurno će biti ukinut savet za regionalni razvoj i deo kancelarije koje je vodio ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin - kaže izvor.

(I. M. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija 011

    16. jul 2012 | 13:30

    Nema vise sta da se privatizuje!?

  • strikla

    14. jul 2012 | 20:47

    Nije valjda!!! Jel to da bi se zataskale kriminalne radnje te organizacije!!? Ukidanje te agencije je trebalo da se desi pole provere i detaljnog ispitivanja kako je ta organizacija radila i gde su pare od privatizacije. Sve sto je ta organizacija prodala je bilo vlasnistvo NARODA i poreskih obveznika medju koje i ja spadam i ako ne zivim u Srbiji vise od 30 godina. Mojim parama je svako to preduzece gradjeno da bi danas neko te pare prisvojio i profucko a narodu savijena ruka u laktu... "Nece da moze" kako bi to Sojic rekao da je jos na TV-eu Prvo ispitati ima li i koliko kriminala u toj organizaciji, odgovorne pozatvarati, postreljati, preklati, ispeci... kako je kome volja pa onda zatvarati lopovsko preduzece. Ovako ako do istrage i dodje preduzeca nece biti i odgovornost ce ici od nemila do nedraga a organizacija je bila osnovana od strane drzave pa onak ko je upravljao drzavom upravljao je i sa organizacijom pa s njim pred sud pa onda na streljanje, kako se to radilo dok je OZNA dovodila u red lopove i bandite!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA