PROHODNO: Nema gužve na putevima, čekanje na granici oko dva sata

Iako je saobraćaj pojačanog intenziteta, u AMSS tvrde da se ne očekuju velike gužve poput onih prošlog vikenda

  • 0

Dežurni dispečer u Auto-moto savezu Srbije Artur Poletan kaže da na naplatnim rampama na auto-putevima u Srbiji i dalje nema većih gužvi, ali je intenzitet saobraćaja pojačan. Na ulazima i izlazima iz zemlje čeka se od jednog do dva sata.

Iz Javnog preduzeće "Putevi Srbije" saopšteno je da se na naplatnoj stanici Bubanj potok od ranih jutarnjih sati vozila kreću bez zastoja u oba smera. Na prelazu Nais kod Niša takođe nema zadržavanja, ali se u popodnevnim satima očekuju malo veće gužve zbog automobila koji će pristići sa graničnih prelaza.

Dispečer AMSS smatra da eventulane gužve sigurno neće biti velike kao one prošlog vikenda i da će tome doprineti mere koje su preduzeli nadležni.

- Na graničnom prelazu Horgoš na ulazak u Srbiju čeka se oko sat i po vremena, na Batrovcima između sat i po i dva, a na izlazu na Batrovcima čeka se oko sat vremena - precizirao je dežurni dispečer AMSS.

On je naglasio da je intenzitet saobraćaja na auto-putevima u Srbiji pojačan u oba smera.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA