≫ 

Pretukao je partner, pa objavila fotografije svog unakaženog lica na Fejsbuku: 'Rak mu pojeo tu ruku kojom te udario, što to trpiš ludo jedna!'

Stop nasilju nad ženama

  • 16

Nakon što ju je pretukao partner, majka dvoje dece iz Bosne i Hercegovine objavila je fotografije svog unakaženog lica na Fejsbuku.

Otac pretukao manijaka koji je tražio nešto sramno od njegove ćerke. Skinuo ga je do gole kože i naterao da sam to uradi! (VIDEO)

Teška ubistva od strane bivših ili sadašnjih partnera, kao i drugi zločini nasilja, silovanja ili nanošenja teških fizičkih povreda nisu adekvatno procesuirana, a njihovi počinioci dobijaju blage kazne.

Takođe postoje i slučajevi koji nikada ne budu procesuirani, jer brojne žrtve zbog straha i nepoverenja prema institucijama odluče da ćute o nasilju.

Hrabra žena iz Bosne i Hercegovine, majka dvoje dece, našla se upravo u takvoj situaciji.

Odlučila je javno podeliti slike svog izudaranog lica na Fejsbuk, nadajući se da bi joj to moglo biti od pomoći, kada već ne može računati na državne institucije.

Uskoro je dobila i brojne komentare podrške:

"Edna svi smo uz tebe. Žalosno je da vlast i zakon podržavaju nasilje."

"Ko je taj idiot? Kakva vlast, pa treba da padne mrtva glava i pitam se da li bi i tada nešto preduzeli. Zaista mi je žao draga Edna."

"Rak mu pojeo tu ruku kojom te udario, što to trpiš ludo jedna"

"Iživljavanje na ženama je kukavički čin i na tuđoj deci. Rekla sam ti Edna da takvi ljudi samo udaraju na slabije od sebe jer nemaju hrabrosti da se suoče s nekim jačim. Lakše je doći i istresti se na ženi. Kani se takvih, rekla sam ti da vuk dlaku menja, ali ćud nikad"

"Draga Edna, ne mogu da verujem, ali svaka čast tebi na snazi da javno kažeš i pokažes nasilje i prozoveš počinioca. Dosta zena šuti! STOP NASILJU NAD ZENAMA!!!!!!"

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zena

    13. maj 2017 | 21:01

    Volim mog muza?Nikad me nije udario a nije ni imao razloga!Samo se lepo slazemo puuuo decenija.I volimo.Deco samo se volite.

  • Јасмина

    13. maj 2017 | 22:46

    Само кукавице ударају жене,децу и немоћне...

  • in83

    13. maj 2017 | 21:16

    ovo ide predaleko.nikad u zivotu nisam udario zensko nit bi.ali kakve sam zene sretao I sta su sposobne da rade I manipulisu a kad se otkrije sve onda obicno bude I svadja I tuca.a onda idu ovakve slike zena I svi ih zale.a sta je sa muskarcima koji budu upropasceni od strane zene sa dvostrukom licnoscu.zao mi je ove gospodje samo kazem da ipak treba dublje uci u srz nekih modrica pa suditi muskarcu.ako je pijan udario nek ide u zatvor ali ako je nasao zenu sa prijateljem npr.ili da od porodicnih para izdrzava mladjeg svalera.ima mnogo primera u tome I jeste poenta mog komentara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA