≫ 

Tragedija u Boru: Preminula devojčica (16) posle ranjavanja hicem iz pištolja, istraga u toku

- Lekari su dali sve od sebe da spasu devojčicu, koja je nekoliko puta reanimirana - navodi izvor iz istrage

  • 6

Kristina A. (16), iz negotinskog sela Malajnica, preminula je u nedelju u borskoj Opštoj bolnici od prostrelne rane nanete hicem iz pištolja "tetejac" u glavu - saznaju "Novosti".

Jeziva porodična tragedija: Sandru i Miroslava niko nije video danima, a onda ih je policija zatekla mrtve za kuhinjskim stolom

- Devojčica je primljena jutros, četiri sata posle ponoći, u Opštu bolnicu u Boru sa jedva vidljivim znacima života.  Pregledom je ustanovljeno da ima prostrelnu ranu glave, nanetu hicem iz vatrenog oružja - kaže dr Siniša Srbulović, neurohirurg u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Lekari su dali sve od sebe da spasu devojčicu, koja je nekoliko puta reanimirana. Nažalost, od zadobijenih povreda preminula je u nedelju oko podneva - kažu iz borske bolnice.

Istraga je u toku, i još uvek se ne zna ko je odgovoran za tragediju.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Po dosadašnjim saznanjima, K. A. i njen godinu dana stariji brat su u nedelju, Sat vremena posle ponoći, iz porodične kuće u Malajnici krišom uzeli pištolj koji je bio u ilegalnom posedu. U jednom trenutku je odjeknuo pucanj, a K. A. se stropoštala - prenose "Novosti.

Brat devojčice je odmah probudio ukućane, koji su ćerku odvezli u negotinsku bolnicu.

Kako nezvanično saznaje ovaj list, brat Kristine A. je istražnim organima ispričao da je ona sebi pucala u glavu, kao i da je on pokušao da joj pomogne.

- U toku je istraga koja treba da utvrdi kako je došlo do ove tragedije. Naloženo je da se uradi parafinska rukavica, kao i da se obavi poligrafsko ispitivanje članova porodice - zaključuje izvor blizak istrazi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Суд

    14. maj 2017 | 22:00

    Опаки очеви.!Љубитељи оружја!Још се нисте опаметили од задње трагедије?

  • Ja

    14. maj 2017 | 22:10

    Tuzno ali danas je nenormalno vreme. Mi kao deca nismo ni znali sta je pistolj niti bili u blizini toga a sad se deca igraju sa takvim stvarima. Krivi roditelji jer cuvaju to, decu ne vaspitavaju o opasnostima pa deca nemaju straha od nicega. Sve naopako...

  • Kami

    14. maj 2017 | 21:49

    Oduzeti svo oruzije vlasnicima koji ne poseduju sef za smestaj oruzija .poostriti zakon prema vlasnicima jer su oni direktno odgovorni ako svojom ne sabescu doprinose ovakvim tragedijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA