Baka i deka prekratili muke: Prekipelo im da budu bolesni, pa sa zgrade skočili u smrt

Žena je bila prikovana za invalidska kolica, a muškarac je pre mesec dana doživeo infarkt i nedavno je pušten iz bolnice

  • 13

Stariji bračni par izvršio je samoubistvo u nedelju ujutru skočivši sa šestog sprata stambene zgrade na Rumenačkom putu u Novom Sadu. Prema nezvaničnim informacijama, prvo se sa zgrade bacila starija žena (74), koja je bila nepokretna i prikovana za invalidska kolica, a zatim i njen suprug (74), koji je takođe bio teško bolestan.

Tragedija u Novom Sadu: Baka i deka jedno za drugim skočili sa zgrade

Bračni par živeo je na poslednjem, nadograđenom spratu zgrade. U Hitnoj pomoći kažu da su po izlasku na lice mesta mogli samo da konstatuju smrt dvoje ljudi.

Dva tela, lokva krvi, policija i pogrebnici šokirali su juče stanare koji su poznavali nesrećne ljude, za koje kažu da su imali više od 70 godina i da ih je oboje stigla bolest.

- Muškarac je pre mesec dana doživeo infarkt i nedavno je pušten iz bolnice. Stvarno je velika tragedija - rekla je za Alo jedna od komšinica.

Ona dodaje da su muž i žena u stanu bili podstanari, ali da su imali svoj stan na drugom mestu u gradu.

- U njihovoj zgradi nije bili lifta, pa su se doselili ovako. Žena je bila u kolicima, ali ne znam od čega je bolovala. Bili su pristojni i situirani ljudi, a za ono vreme kada su bili mladi i prilično obrazovani - pričaju komšije.

Jedna komšinica kaže da se tragedija nije mogla naslutiti i da su ih posećivala deca, koja ne žive u Novom Sadu, te da nisu bili prepušteni sebi.

- Imali su i kuću u Nemačkoj, gde je komšija jedno vreme radio, a gospođa, dok nije otišla u penziju, bila je komercijalna direktorka u jednom preduzeću. Ćerka im je bila u poseti samo dan ranije - dodaju komšije, koje razlog za samoubistvo traže u bolesti.

- Prekipelo im je da budu bolesni. Ništa drugo ih na tako nešto nije moglo naterati, pošto su imali sve - dodaju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STEFAN

    15. maj 2017 | 08:26

    I 100 godina da imaju zalosno je. Neka pocivaju u miru.

  • Vula

    15. maj 2017 | 08:49

    Upoznala sam penzionera koji zivi u Domu za stare u Molu i samo pohvale ima. Hrana,higijena,lekarski nadzor, druzenja. Nije preskupo i dobija i ostatak novca od penzije. O bolesnima se posebno brinu.

  • ATIMUS

    15. maj 2017 | 09:20

    Pametno.... Kakvo je srpsko zdastvo to je jedini lek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA