Vaspitačica i servirka se čupale i grebale noktima i zubima, i to zbog popare: Tuča u trebinjskom vrtiću, roditelji u neverici!

Pojedini roditelji su već počeli da se obraćaju trebinjskim odbornicima tražeći da se na zasedanju, koje će se održati prekosutra, pokrene ovo pitanje ili će oni menjati vaspitnu ustanovu

  • 3

Skandaloznu tuču vaspitačice Natali Ninković i servirke Anđele Šarenac trebinjskog vrtića "Naša radost", koja je izbila u petak prepodne, izazvala je navodno popara koja je pripremljena deci za jutarnji obrok.

Žene sa burkama se potukle zbog odeće na rasprodaji: Rušile sve oko sebe dok su se otimale, a ljude je zbunio najveći apsurd (VIDEO)

Iako se niko od osoblja vrtića ne želi da se oglasi o ovom događaju, a na telefonske pozive se nije javljao ni novi upravnik vrtića Aleksandar Vukanović, pojedini roditelji su već počeli da se obraćaju trebinjskim odbornicima tražeći da se na zasedanju, koje će se održati prekosutra, pokrene ovo pitanje ili će oni menjati vaspitnu ustanovu.

Vukanović je, međutim, agencijama potvrdio da će danas obe radnice biti saslušane pred komisijom i da će, ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak.

Dokumentacija Službe hitne medicinske pomoći daje šturu informaciju da su i jedna i druga pacijentkinja zatražile medicinsku pomoć i da su im ustanovljene lakše povrede, odnosno ogrebotine na obrazima i vratu nanesene zubima i noktima.

Ova dokumentacija i medicinsko svedočenje će, između ostalog, biti dokazi na čijem prikupljanju policija još radi, a o svemu je obavešten i okružni javni tužilac u Trebinju, pa se danas očekuje kako će se odrediti službenici Policijske uprave Trebinje, pišu Nezavisne.com.

Zasad je policija još neodređena i, kako je potvrđeno, ne mogu da potvrde da li ima elemenata prekršajne ili možda i krivične odgovornosti.

Natali Ninković je ovom tužilaštvu poznata iz još jedne afere od pre četiri godine, kada je kao dotadašnja direktorka ovog vrtića bila optužena za krađu laptopa, a ostaće zapamćeno i njeno neprimereno obraćanje tadašnjoj odborničkoj većini u Gradskoj skupštini.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA