Neutešna supruga vozača autobusa, koji je preminuo kod Budimpešte: Sledeće godine bismo proslavili 40 godina braka (FOTO)

Vesna veruje da je njenom mužu Siniši Stanojeviću pozlilo u vožnji

  • 8

Siniša Stanojević (60) iz ražanjskog sela Smilovac, vozač paraćinskog autobusa "Eurolajn" najverovatnije je dobio infarkt što je i bio uzrok saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju u predgrađu Budimpešte kada je povređeno 16 putnika!

Zastrašujući detalji nesreće u Mađarskoj: Telo poginulog vozača visilo iz olupine autobusa, dvoje putnika u teškom stanju

Tragedija u Mađarskoj, poginuo srpski vozač turističkog autobusa, 16 osoba povređeno (FOTO)

Autobus, kojim je upravljao Siniša saobraćao je na redovnoj liniji od Rekovca kod Paraćina do Austrije, a on je na ovoj relaciji vozio godinama.

Sinišina supruga Vesna zato veruje da mu je pozlilo u vožnji iako nije bio hronični bolesnik niti je uzimao bilo kakve lekove jer drugačije ne može da objasni nesreću.

- Sledeće godine bismo proslavili 40 godina godina braka - priča Vesna Stanojević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Lepo smo se slagali, izrodili dva sina, obojicu oženili i dočekali petoro unučadi. Siniša je bio vredan čovek, radio je tri hektara zemlje, čuvao pčele, bio je vozač 40 godina. Duboko verujem da je dobio infarkt i da je to dovelo do nesreće. Međutim, još ništa pouzdano ne znam. Vlasnici firme u kojoj je radio su otišli u Mađarsku, nadamo se da ćemo od njih saznati kako je Siniša stradao – priča vozačeva udovica.

Sinišina snaha Jadranka kaže da još nisu počeli pripreme za sahranu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Svekrovi poslodavci su nam obećali da će učiniti sve da ga što pre dopreme u zemlju. Međutim, kako su nam objasnili, zbog procedure koja je neophodna u ovakvim situacijama, proći će najmanje četiri dana dok telo ne stigne u Srbiju – rekla je ožalošćena žena.

Daljinac baner

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин77

    15. maj 2017 | 22:18

    Бог да му душу прости.

  • Rj38

    15. maj 2017 | 22:45

    Vozio je i letnje ture u Pertovac! Divan,skroman i odgovoran vozac! Tuga do neba! Ne mogu da verujem..

  • Stručnjak za medjuljudske odnose

    15. maj 2017 | 22:47

    Obradjivati zemlju, gajiti pčele i biti vozač bus lajnera je prevelik napor za čoveka od 60 godina , ma koliko bio, ili mislio, da je izdržljiv i jak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA