≫ 

Tragedija u Negotinu počela rečima "Tata, jel ima još metaka?": Kristina poginula naočigled cele porodice

Ona je nedavno raskinula sa dečkom i nije mogla da se pomiri sa tim

  • 27

Tata je pištolj stavio na sto. Kristina je htela da puca, ali joj tata nije dao. Onda je terala mene da ga pitam, pa je pristao. Izašli smo na poljanu ispred kuće. Sestra je opalila metak u vazduh, a onda pitala tatu: "Jel ima još metaka?". On joj je rekao da ima još jedan u cevi. Ne znam kako se to dogodilo. U sekundi je pala je kao sveća. Ovim rečima je za "Večernje novosti" strašnu tragediju od subote na nedelju uveče, prepričao brat ubijene Kristine A. (15), Nenad (14) iz sela Milajnice kod Negotina.

Misterija smrti Kristine iz Negotina, celo selo u šoku: Roditelji i brat idu na poligraf zbog ovih izjava, koje su jako sumnjive!

- Ona je nedavno raskinula sa dečkom. Od drugova sam čuo za tu vezu. Kristina mi ništa o tome nije pričala. Posle su njene drugarice rekle da nije mogla da se pomiri sa tim što su raskinuli. Poslala mu je poruku "Hoću da budem samo s tobom" - rekao je brat stradale devojčice koja je pohađala prvi razred Srednje poljoprivredne škole "Rajko Bosnić".

Devojčica je pucala iz "tetejca" 7,62, a nakon što ju je ispaljeni metak pogodio u glavu, koji je prošao kroz obe slepoočnice, otac i brat su je uneli u kuću. O tome svedoče tragovi krvi na kućnom pragu.

Na tom mestu porodica, rođaci i drugovi pale sveće.

Kristinin otac Zorislav Đorđević zadržan je pritvoru do 48 sati zbog teškog dela ugrožavanja opšte sigurnosti.

Spekulisanja da je Kristina izvršila samoubistvo i da ju je ubio neko iz porodice, prema rečima devojčicine prve rođake nisu istinita.

– Još uvek ne znamo šta se dogodilo tačno, ali niko iz porodice je nije ubio, niti je Kristina izvršila samoubistvo – rekla je žena plačnim glasom.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    16. maj 2017 | 08:52

    Daju deci pistolj da se Igraju! Strasno! Ja sam protivnik drzanja bilo kakvog oruzja u kuci

  • Ja

    16. maj 2017 | 09:29

    Njemu je ovo najveca kazna. Ne treba vise coveka komentarisati. Vecu kaznu nije mogao dobiti. Uzas.

  • Majkan

    16. maj 2017 | 08:34

    Jao meni ubila se zbog decka, boze boze. Koliko glup moras biti. Patis za nekim koga boli dupe za tebe i jos zavijes celu porodicu u bol patnju i tugu dok su zivi . da nije bio pistolj u pitanju , sekla bi vene,gutala tablete itd Ocigledno je planirala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA