OTKRIVAMO: Policija zna ko je ubica sa "Blejvoča"! (FOTO)

Napadač M.K. koji je pucao na obezbeđenje i ubio Ivana Cvetkovića (26 - na slici), od ranije je poznat policiji koja ga je identifikovala preko sigurnosnih kamera sa splava. M. K. hapšen zbog droge i nasilničkog ponašanja

  • 27

U pucnjavi ispred splava "Blejvoč" na Novom Beogradu oko 01.40 sati ubijen je Ivan Cvetković, star 26 godina, neoženjen i jedinac, na kojeg je kako Telegraf saznaje pucao M.K.

Teško su ranjeni Marko Dajčić (26) i Dušan Dimitrijević (31). Cvetković i Dajčić su radnici obezbeđenja firme "Beli lavovi", a Dimitrijević je kao gost, u trenutku pucnjave, nameravao da uđe na splav.

Na njih je iz pištolja pucao M.K., jer mu obezbeđenje nije dozvolilo da uđe na splav, a da ne prođe kroz KD (kontradiverziona) vrata. Napadač je nakon pucnjave pobegao.

- Kada je obezbeđenje reklo napadaču da prođe kroz KD vrata jer u suprotnom neće moći da uđe, on se okrenuo i pošao unazad, sve je izgledalo kao da se uputio da ode sa splava. Međutim, odjednom je zastao, izvadio pištolj i počeo da puca - kaže za naš portal drug ubijenog Cvetkovića.

Cvetkovićeve i Dajčićeve kolege pokušale su ranjenicima da pruže pomoć do dolaska Hitne pomoći.

Cvetković je pogođen u leđa i potkolenicu i podlegao je povredama na putu do bolnice, a Dajčić je ranjen u desnu natkolenicu i nije životno ugrožen.

Prema saznanjima Telegrafa, policija je po dolasku na lice mesta i pregledom sigurnosnih kamera sa splava utvrdila identitet počinioca, a prema njihovim rečima on im je poznat od ranije. 

Kako Telegraf saznaje Dimitrijević koji je bio gost splava pogođen je u ruku, sam je pozvao taksi, seo u njega i prevezao se u Urgentni centar.

U trenutku pucnjave ispred splava bilo je još 20 ljudi, koji su čekali da uđu u diskoteku.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    16. jul 2012 | 13:39

    Izginu decko ni kriv ni duzan na radnom mestu.A ovaj vise ne treba da vidi svetlost dana

  • Jovanaa

    16. jul 2012 | 15:12

    Sramota kakvi komentari. decko je mlad, jedinac ubijen. radio je svoj posao. zar treba jos nesto dodati?! Tuga i zalost!

  • Lazar Lazar

    16. jul 2012 | 10:43

    Stalno problem prave privatna obezbedjenja diskoteka, kafea i splavova. Ta materija nije uredjena zakonom a niko nema pravo da sprecava drugo lice da udje na javno mesto kao sto su lokali ,diskoteke i sl.Prema tome sta su trazilito su i dobili jer su sigurno izvredjali lice koje ih je kasnije pokosilo pistoljem a bilo je slucajeva da bace bombu pa nastrada vise nevinih. To je vec ko zna koji put a Drzava nece da im stane na put jer je veoma jak lobi vlasnika firmi za obezbedjnje a neki pripadjaju partijskim vrhovima pa pruzaju optpor usvajanju odgovarajucih zakona.Na primer Ministarstvo finasija obezbedjuje privatna firma a nadlezan je MUP. Ovako pokojnikovoj porodici nikonista nece i nije duzan da plati a pokojnik je jednostavno ucesnik u tuci a ne radnik nekog obezbedjenja sa ovlascenjima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA