Teodora, sada imaš i svog princa: Preslatki Dušan (8) napisao i otpevao pesmu devojčici, koja je ujedinila Srbiju (VIDEO)

Ko kaže da prinčevi više ne postoje?

  • 2

Devojčica Teodora Vranješević (9), zbog koje se Srbija digla na noge i sakupila 350.000 evra za njeno lečenje, sada je u Nemačkoj gde će joj biti obavljena transplantacija koštane srži. Mala Tea žestoko se bori sa leukemijom već godinu dana, a veliku podršku sada joj je pružio i dečak Dušan Mitić (8), koji joj je napisao i otpevao pesmu. Zapamtite ga, deca sa ovakvim srcem postanu sjajni ljudi i veliki umetnici.

Bravo, Srbijo, imaš veliko srce: Mala Teodora danas ide na lečenje u Nemačku

Novac je za Teodorino lečenje sakupljen za samo pet dana. Njoj i njenim roditeljima podrška stiže iz celog sveta. Pored finansijske, i velika moralna. A sada jedan poseban dečak Tei stihovima šalje i poruku punu ljubavi:

"Teodora, Teodora, ozdraviti mora,

čeka te još mnogo svitanja i zora.

Moja Teodora.

Još zvezdanih noći i mesečine pored mora, draga Teodora.

Još leta i zime, jeseni i proleća,

sad me tvoje ime Teodora na sreću podseća.

Imas ljubav, imaš snage, i pored tebe ljude drage,

moja Teodora."

Teodora je pre pet dana otputovala u Frankfurt kako bi započela sa lečenjem. Humanitarna akcija, koja na prostorima ovog dela Evrope do sada nije zabeležena, imala je takvu snagu da je prikupljeno više novca nego što je potrebno. I da, čak i kod dece, probudi osećaj za pomoć drugima.

Video malog Dušana svakako je jedan veliki vetar u leđa maloj Teodori i njenoj porodici.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    17. maj 2017 | 18:52

    Ovo je dokaz da ima nade za nas. Pesma je lepa sama po sebi,a lepsom je cini to sto je pesmu napisalo dete od osam godina. Poljubac za oboje i naravno za svu decu.

  • kiki

    17. maj 2017 | 19:10

    Divno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA