Srbi su već prošli kroz ovo što se nama sada dešava, zemlja je u krizi, a neki hoće da je predaju SAD: Intervju sa ambasadorkom Venecuele (FOTO)

Smatrali da će se sa Čavezovom smrću okončati bolivarska revolucija i da Maduro to sve neće moći da iznese. Tada su još više pojačali te napade na Venecuelu, tvrdi Dija Nader de el Andari

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bruks 021
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sasa predic

    25. maj 2017 | 21:41

    amerika je stvorila siromastvo a onda krive madura da je on kriv, pa maduro nije snizio cene nafte niti je na vlasti 50 godina pa da bude kriv. sto se mene tice, maduro treba da se ugleda na Tita nakon drugog svetskog rata, ukinuti opoziciju, i poslati ih u majami, vole ameriku, cao, dovidjenja. evo erdogan je ocistio celu drzavu od CIA. nema vise. na zalost maduro nema javni email pa da mu se posalje uputstvo druga Tita za resavanje situacije. jos kad bi konfiskovao imovinu mufljuza koji su pokrali narod, i podelio tu imovinu narodu, bilo bi super. alli tito je imao partizansku tajnu sluzbu a maduro ima kao sto mi imamo ovu BIA, samo kradu pare, nece da se odreknu kapitalizma. maduro mora da ubaci komuniste u tajnu sluzbu, da pohapse sve spijune koji se bogate, pa tek onda da ukine opoziciju. u svakom drugom slucaju, sami spijuni ce da pomognu opoziciji protiv madura.

  • Srki

    22. maj 2017 | 14:47

    Voleo bih kad bi se narod venecuele ujedinio i odbacio te opozicione izdajnike koje funansira amerika jer ljudi nisu ni svesni sta imaju dok to neizgube nego neki od fasistickih milionera iz amerike hoce ha stavi saou na naftna polja vidi se iz aviona anihovi poslusnici za saku dolara bi i mamu svoju prodali a ne drzavu kod nas vec vidjeno posle 5 oktibarske revolucije a mi ostali

  • Cika Velja

    21. maj 2017 | 15:16

    A u Bosni u ratu trazili naftu,jer kontali da ce prestati rat? Kad sreca pa ne nadjose,zalepili bi ih kao i Gadafija,Sadama...i sve one kod kojih ima nafte???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA