RADOVI NA PUTU: Izmena saobraćaja na autoputu kroz Beograd

Leva saobraćajna traka na autoputu E-75 Beograd u smeru od Niša od večeras je zatvorena zbog radova. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za kretanje od Beograda ka Nišu

  • 0

Zbog radova na autoputu E-75 kroz Beograd u smeru od Niša ka gradu od večeras u 20 sati biće zatvorena za saobraćaj leva traka u dužini od 2.000 metara, saopšteno je iz "Puteva Srbije".

Na ovom delu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Beograda ka Nišu, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Niša ka Beogradu, usmeravaće se kroz tehnički prolaz u suprotnu kolovoznu traku gde nastavljaju da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom do sledećeg tehničkog prolaza nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Beogradu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Vozila koja se kreću od Beograda prema Nišu, zadržavaju svoj smer kretanja i za kretanje koriste srednju saobraćajnu traku. U toku izvođenja radova u ovoj fazi, biće omogućeno isključenje vozila sa autoputa iz smera Niša ka Kružnom putu i dalje ka Obilaznici prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

U ovoj fazi radova biće zatvoreno uključenje sa Kružnog puta prema Beogradu.

Vozila koja se kreću sa Kružnog puta prema Beogradu neposredno ispred podvožnjaka usmeravaće se desno na autoput, u smer prema Nišu, i nakon prolaska naplatne rampe okretanjem na petlji "Tranšped“ ili na petlji "Vrčin“ vraćaće se u smer kretanja ka Beogradu.

Alternativni pravac za vozila koja se kreću sa Kružnog puta prema Beogradu je kretanje Kružnim putem R-251 kroz Leštane do Smederevskog puta i dalje prema Beogradu.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom opremom i signalizacijom, a ''Putevi Srbije'' apeluju na vozače da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu uslovima na putu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA