Ovako se biraju direktori u Vranju: Ako želiš u fotelju, prvo položi psiho-test!

Svi kandidati koji su se javili na konkurs u Vranju, već su na tim funkcijama bili vršioci dužnosti, pa je današnjim imenovanjem samo ispunjena zakonska procedura

  • 2

Imenovanju direktora šest javnih preduzeća u Vranju, koje je danas izglasala Skupština grada, prvi put je prethodilo polaganje psiho-testa kandidata koji su se javili na konkurs.

Država traži direktora za mnogo važno preduzeće: Evo koje uslove treba da ispunjavate

Gradska uprava se u svom obrazloženju o organizovanju psiho-testova poziva na Uredbu o merilima i kriterijumima za izbor direktora javnih preduzeća, koju je krajem 2016. donela Vlade Srbije.

Ta uredba predviđa da direktori svih javnih preduzeća, pored odgovarajuće stručne spreme, moraju da polože i psiho-test.

Svi kandidati koji su se javili na konkurs u Vranju, već su na tim funkcijama bili vršioci dužnosti, pa je današnjim imenovanjem samo ispunjena zakonska procedura.

Na čelu vranjskog "Vodovoda" i ubuduće će biti Goran Đorđević, direktor "Komrada" je Momir Stojiljković, direktor Novog doma Goran Petrović, direktor Uprave banje Ivica Milenković, direktor Parking servisa ostaje Marjan Stanković, dok je direktor Zavoda za urbanizam Miodrag Protić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vida

    19. maj 2017 | 20:15

    Bravo za vranjance,gde su im direktorke.U svetu se gleda da na takvim polozajima bude pola zena.Zaboravio sam Vranje je u bangladesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA