Raspisana međunarodna poternica za Vladimirom Roganovićem

Roganović je uhapšen 5. maja u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana

  • 2

Crnogorski istražitelji raspisali su međunarodnu poternicu za Vladimirom Roganovićem iz Herceg Novog, zbog sumnje da je 29. aprila iz Beograda prijavio da je u podgoričkoj diskoteci "Bigl" postavljena bomba.

Jednog od vođa "Kavačkog klana" u Beogradu razotkrila OSOBA KOJE SE NAJMANJE PLAŠIO! (FOTO)

Kako se navodi, podgorički Interpol je na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru za Roganovićem raspisao i međunarodnu poternicu zbog izdržavanja kazne od godinu zatvora zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja, prenela je RTCG pozivajući se na Pobjedu.

Pripadnik ozloglašenog "Kavačkog klana" iza rešetaka: Vladimiru Roganoviću određen pritvor

U aprilu je zabeleženo 18 lažnih dojava o postavljenim bombama u Podgorici, koje su stigle sa različitih pripejd brojeva iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Roganović je uhapšen 5. maja u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja i određen mu je pritvor u trajanju od 30 dana.

Iako policija zvanično nije optužila Roganovića za ostale dojave o lažnim bombama, nakon njegovog hapšenja pozivi policiji su prestali.

Prema evidenciji bezbednosnih službi, Roganović je član "kavačkog" klana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    20. maj 2017 | 15:12

    Krajnje je vreme da se za CG drzavljane uvedu vize, a oni koji imaju i srbsko drzavljanstvo da im se oduzme. 99% ubistava i kriminalnih radnji u Srbiji nosioci tih dogadjanja su gradjani CG. Nase vlasti im jos daju drzavljanstvo i oni naprave veliku kriminalnu radnju i ppbegnu u Srbiju ili obrnuto. To sto se medjusobno ubijaju njihov problem, ali sto ugrozavaju zivote nasih gradjana, e to je vec problem.

  • Som

    21. maj 2017 | 10:06

    E da je samo to bilo bi dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA