Funkcioner iz Budve istakao na svojoj kući srpsku zastavu: Odmah je pozvan u policijsku stanicu

- Zastava ostaje tu gde je, nemam nameru da je skidam danas sa kuće - menadžer Opštine Budva Milo Božović

  • 58

Funkcioner Nove srpske demokratije (NSD) i menadžer Opštine Budva Milo Božović danas je, na Dan nezavisnosti Crne Gore, na svojoj kući istakao narodnu srpsku zastavu - trobojku, koja nema zvaničnog obeležja strane države, a budvanska policija ga je zbog toga pozvala na informativni razgovor.

Ljudi masovno kradu zastavu Srbije: Gde mogu da se kupe i za koliko se prodaju?

Gorela srpska zastava u Ženevi: Albanci sa Kosova i iz Preševa divljali zbog Haradinaja! (VIDEO)

Božović se odazvao pozivu, navodeći da smatra da nije prekršio zakon, jer zastava koju je istakao nije zvanično ničija državna zastava, te da je staru crnogorsku zastavu istakao na osnovu pripadnosti srpskom narodu, prenosi portal IN4S. U izjavi za taj portal, Božović je rekao da nema nameru da sa svoje porodične kuće skida srpsku zastavu.

- Zastava ostaje tu gde je, nemam nameru da je skidam danas sa kuće. Ako država ima problem sa tradicijom, neka stvar procesuira i napismeno to potvrdi - izjavio je menadžer opštine Budva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dred

    21. maj 2017 | 18:55

    to brate SRBINE

  • šta reći

    21. maj 2017 | 19:44

    Da ne treba braći Crnogorcima ponovo neka pomoć, pa odjednom svi kao nešto vole Srbiju? A ko je bre to glasao za nezavisnost? A koga je to Srbija kao uvukla u rat? A čije to more je velika, zla Srbija htela da otme? Nešto se opet mnogo priča o Srbiji kao o demokratskom lideru regiona, valjda da se opet glupo popalimo pa da rešavamo TUĐE probleme u njihovom nezavisnim državama... Nikada više ujedinjenje sa Crnom Gorom. Živite tu gde jeste, poštujte zastave zemlje u kojoj ste rodjeni i živite, i uživajte u svom moru. Sve najbolje i poštovanje svim Crnogorcima, ali nikad više zajedno.

  • Vota

    21. maj 2017 | 19:28

    Da li pozivaju na informativni stanovnike Plava Gusinja Rozaja Ulcinja tamo skoro na svakoj kuci visi Albanska zastava uz satelitsku antenu usmerenu prema Tirani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA