SKANDALOZNO: Voajerske slike Novosađanki na Internetu

Popularni forum "Burek" preplavljen je fotografijama devojaka koje šetaju ulicom ili su na radnom mestu, a kojima objektiv "zaviruje" pod suknje

  • 0

Skoro deset hiljada voajerskih fotografija i ličnih podataka Novosađanki obajvljeno je na popularnom forumu Burek. Fotografije su uglavnom nastale na ulici, a administratori sajta nisu bili dostupni za komentar.

Novosadski radio "021" prenosi da su perverznjaci okom objektiva zavirivali pod suknje slučajnih prolaznica, komšinica, koleginica sa posla, konobarica, a posebno su se na udaru našle devojke koje se opuštaju na plaži.

Da stvar bude još i gora, u temama "Voajer u letu", koja postoji u tri dela i "Novosađanke", korisnici ovih bizarnih stranica u prepisci koja obiluje lascivnim komentarima, otkrivaju identitet, zanimanje, radno mesto, ali i pokušavaju da odrede adresu žrtava njihovih kamera.

Komentara predstavnika portala Burek.com nema pošto se na broj koji je na sajtu istaknut kao zvaničan kontakt niko ne javlja, prenosi "021".

(M. S. / Radio 021 / Foto: Radio 021)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA