≫ 

Danas pretoplo, ali oblačno vreme: Očekujte pljuskove sa grmljavinom, najviša temperatura 24 stepena

Najniža temperatura biće od 9 stepeni do 15, a najviša dnevna od 19 stepeni do 24 stepena

  • 0

U Srbiji će danas biti uglavnom oblačno, ponegde sa kišom, a samo će u ujutru i tokom prepodneva na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini biće pretežno sunčano.

SRBIJU ČEKA PAKAO: Leto nikad toplije, temperature obaraju istorijski maksimum, i to nije sve! (FOTO)

Najniža temperatura biće od 9 stepeni do 15, a najviša dnevna od 19 stepeni do 24 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Popodne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti u svim krajevima očekuju se pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab i umeren severni, severozapadni vetar.

U Beogradu će jutro i pre podne biti pretežno oblačno uz mogućnost kratkotrajne kiše. Od sredine dana slede duži sunčani periodi, s tim da su u pojedinim delovima grada mogući pljuskovi sa grmljavinom.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa jakim pljuskom i gradom. Temperatura će biti u granicama proseka za ovo doba godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA