≫ 

Totalna misterija: Nišliji stigle 4 kazne za prekršaje u Francuskoj, iako tamo NIKADA NIJE BIO?!

- Naravno da od toga nema ništa, jer imam dokaze. Nevažeči pasoš, potpuno prazan, u Francuskoj nikada nisam bio. Evo, jedna kazna je sa datumom 22. novembar 2016. godine, dan kada u selu slavim Svetog Aranđela i imam goste, dakle potpuna besmislica, kaže "okrivljeni"

  • 9

Četiri kazne za saobraćajne prekršaje u visini od oko 1.000 evra iz francuskog grada Rena koje su stigle za saobraćajnog policajca u nišku Policijsku upravu, a da on sam nema pasoš i nikada nije bio u Francuskojzvuče da tu ozbiljno nešto nije u redu.

Pljuštaće kazne za vozače: Pazite kako vozite dete u kolima, samo jedan način je ispravan i nekažnjiv!

Ako u Norveškoj imate za suvozača LUTKU možete da budete kažnjeni, i to DEBELO

Obaveštenje koje mu je uručio kolega, odmah je bacio, smatrajući ga besmislenim, budući da nema važeći, novi pasoš, a i plavi (stari) koji ima, potpuno je prazan, jer ni sa njim nije putovao van zemlje. Potom je francuska policija počela da šalje druge kazne.

Do sada je dobio ukupno četiri i to za nepropisna parkiranja i prekoračenja brzine. Za sve zajedno treba da plati oko 1.000 evra.

Kao dokaz za saobraćajne prekršaje, francuska policija je navela da su ih zabeležile sigurnosne kamere, a kako navode, registarske tablice su u sva četiri slučaja – različite, po čemu ispada da je D.R. bio u Renu i to svaki put sa drugim autom.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

- Naravno da od toga nema ništa, jer imam dokaze. Nevažeči pasoš, potpuno prazan, u Francuskoj nikada nisam bio. Evo, jedna kazna je sa datumom 22. novembar 2016. godine, dan kada u selu slavim Svetog Aranđela i imam goste, dakle potpuna besmislica, kaže "okrivljeni".

S' obzirom na visinu kazne. odlučio je da ipak reaguje. Obratio se Francuskom institutu u Nišu gde su mu preveli tekst u kome je detaljan opis njegovih "prekršaja", a zatim su zajednički napisali i odgovor.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

- Obavestili smo francusku policiju da ja, D.R. zaposlen kao saobraćajni policajac u PU Niš, svakako nisam osoba koja se bahati na ulicama francuskog grada Rena - rekao je Niškim Vestima.

Još jedna neobičnost je to što su mu kazne stizale na radno mesto, a ne na adresu stanovanja.

Foto: niskevesti.rs Foto: niskevesti.rs

- Ja sam jedini zaposleni u Policijskoj upravi Niš sa tim imenom i prezimenom, dok sa druge strane, ne znam ni jedan slučaj da se kazne za saobraćajne prekršaje šalju na radno mesto, već je normalno da idu na adresu. Kako znaju moje ime i prezime i gde radim, a nemaju podatak o kućnoj adresi? - pita se.

- Odgovor sam poslao, ali ako me i dalje terete za ove prekršaje, nemam izbora, angažovaću advokata - zaključio je.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    22. maj 2017 | 13:49

    Izdaju duple pasose, treba ove iz pasoske sluzbe pritisnuti, ko uzima pare I izdaje duple pasose kriminalcima...

  • sarajlija

    22. maj 2017 | 12:49

    Neki kriminalac ukro identitet jednostavno

  • Dragan

    22. maj 2017 | 12:01

    Tuzi francuze pa ti njima uzmi 1000€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA