Dinarski keš kredit UniCredit Banke do 3 miliona dinara i to po znatno povoljnijoj kamatnoj stopi!

U poslednjih nekoliko godina svedoci smo kontinuiranog rasta broja odobrenih dinarskih gotovinskih kredita o čemu svedoči podatak da je u 2016. kompletno bankarsko tržište u Srbiji poraslo za 16,7% u poređenju sa prethodnom godinom

  • 1

Ovakvi rezultati su svakako posledica smanjenja referentne kamatne stope, ali i činjenice da su banke, u skladu sa zahtevima klijentima, uspele da ponude proizvode koji u potpunosti odgovaraju njihovim potrebama.

Tu se pre svega misli na veći maksimalni iznos i duži period otplate, ali i jednostavniji proces podnošenja zahteva i brzinu odobrenja kredita. Stoga je UniCredit Banka, vodeći se potrebama svojih klijenata, i ovoga puta otišla korak dalje ne samo tako što je značajno povećala maksimalni iznos kredita na 3 miliona dinara i obezbedila period otplate do 10 godina, već i dodatno smanjivši kamatnu stopu.

Dinarski keš kredit UniCredit Banke se odobrava svim postojećim i novim, zaposlenim klijentima, bez učešća i depozita, a može se iskoristiti i za refinansiranje obaveza koje klijenti imaju kako u UniCredit Banci, tako i u drugim bankama. Dodatna pogodnost je osiguranje koje važi tokom čitavog perioda otplate i koje pokriva široku paletu rizika, uključujući i osiguranje u slučaju gubitka posla.

Sa ciljem da za svoje klijente obezbedi dodatne pogodnosti, UniCredit Banka je za sve one koji do 30. juna podnesu zahtev za keš kredit, u toku prva tri meseca obezbedila fiksnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi 6,50% godišnje. Nakon isteka promotivnog perioda nominalna varijabilna kamatna stopa će se formirati kao zbir 3M BELIBOR-a i margine od 5%, i trenutno iznosi 8,53% na godišnjem nivou, dok se efektivna kamatna stopa za keš kredit za refinansiranje kreće od 9,84% godišnje.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za kredit u iznosu od 3.000.000 dinara i period otplate od 120 meseci, u toku promotivnog perioda u prva tri meseca mesečna rata bi iznosila oko 34.215 dinara, dok bi nakon toga iznosila oko 37.375.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Double-decker

    30. maj 2017 | 15:58

    Ako sam dobro razumeo, uzmes 3 miliona i za deset godina vratis 4,5 miliona!!?? Pa koja je to kamata, 6,5 posto, plus 8000 evra!!??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA