Steže se obruč oko krvavog ubice: Niko ne zna gde je Goran, posle dvostrukog ubistva skrivala ga rođena tetka!

Kosovska policija pozvala je građane da pomognu u hapšenju Gorana Petrovića, koji je početkom maja ubio svoju nevenčanu suprugu Jovanu (24) i njenu majku Dušicu Ivanović (42), a koji, kako se navodi u policijskom saopštenju, predstavlja opasnost

  • 8

Dvostruki ubica Goran Petrović (24) iz Pasjana krio se kod svoje tetke Stojanke Ristić (66), koja je uhapšena zbog krivičnog dela pomaganja u skrivanju osumnjičenog posle zločina.

Čovek koji je ubio ženu i taštu, ranio ćerku, pobegao na Kosovo: Nekoliko meseci pre zločina je opljačkao pumpu

Krvavi pir kod Bujanovca: Muškarac ubio taštu i ženu, ranio devojčicu

Za isto delo osumnjičen je i njen komšija Albanac Sami Emi. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a iz kosovske policije pozvali su građane da pomognu u hapšenju Petrovića, koji, kako su naveli u policijskom saopštenju, predstavlja opasnost.

Posle hapšenja Srpkinje i Albanca iz multietničkog sela Mogila u opštini Klokot, kosovska policija, prema saznanjima "Novosti", sve više steže obruč oko Gorana Petrovića!

Za njim srpska policija traga zbog zločina koji je počinio početkom maja ove godine na putu Bujanovac - Gnjilane, kod sela Lučane, kada je ubio svoju nevenčanu suprugu Jovanu (24) i njenu majku Dušicu Ivanović (42).

Kosovska policija je prekjuče ujutru zbog sumnje da su pomagali u njegovom prikrivanju uhapsila Petrovićevu tetku i njenog suseda Albanca.

- Tokom pretresa nije pronađena tražena osoba, ali je policija pronašla njegovu dokumentaciju, što dokazuje da se Petrović krio u toj kući - navela je u saopštenju policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, u kući Stojanke Ristić pronađen je i Petrovićev pasoš.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA