STARAC SUPERHEROJ: Sprečio pljačku i ranio dvojicu razbojnika (VIDEO)

Vilijams je izvadio pištolj i krenuo da puca. Prepadnuti kriminalci pokušali su da pobegnu, saplićući se međusobno,i na kraju su ipak u tome uspeli

  • 2

Dvojica razbojnika pokušali su da opljačkaju Palms Internet kafe na Floridi, ali su bili neprijatno iznenađeni kada je na njih zapucao Samjuel Vilijams (71).

Oni su uleteli u kafe i naredili svima da legnu na pod, preteći im pištoljem i bejzbol palicom, kao što se može videti na snimku koje su zabeležile sigurnosne kamere.

Dok je većina gostiju polako legala na pod, Vilijams je izvadio pištolj i počeo da puca. Prepadnuti dvojac pokušao je da pobegne, saplićući se međusobno, ali su na kraju ipak uspeli.

Ubzo je policija pronašla ranjene devetnestogodišnjake: Davkinsa, koga je Vilijams ranio u ruku, i Hendersona, kome je ranjena butina.

Pištolj je star, zarđao i nije bio napunjen. Otimali smo mobilne telefone, kako ne bi zvali policiju. U tom trenutku je on zapucao. Mislio sam da ću umreti. Pokušali smo da bežimo, ali tada sam osetio bol u nozi, jer me je pogodio metak”, rekao je Henderson.

(Telegraf.rs / izvor: DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Josy

    29. septembar 2012 | 15:25

    The ansewr of an expert. Good to hear from you.

  • strikla

    18. jul 2012 | 22:38

    Da, da ... dedica jeba nanu mladjariji! Kazem ja jedan deda vredi koliko bar dva jebivetra!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA