Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Spomenik Pobednik na Kalemegdanu jedan je od simbola Beograda. Ponosno stoji na tvrđavi odolevajući vremenu. Nezamislivo je da obilazite Beograd, ako niste odatle ili da šetate popularnim Kališem, a da ne obiđete i Pobednika.

Mnoge fotografije iz glavnog grada uslikane su baš pored njega.

Policija još uvek traga za monstrumom koji je na pumpi na autoputu Beograd-Niš, kod “Laste”, u glavu upucao 19-godišnju Kristinu Kaplanović. Lekari se još uvek bore za Kristinin život, a njena sestra Marina joj je potresnim statusom na svom Fejsbuk profilu pružila podršku.

Više o sestrinom statusu pročitajte OVDE.

Na Balkanu će, pre ili kasnije, doći do menjanja granica, izjavio je bivši zamenik šefa CIA za Balkan Stiven Mejer.

Milica je jedna od 20 osoba u svetu sa “zlatnom” krvnom grupom, a život je spasla čak i prvom čoveku Fifa! Niko u familiji nema tu krvnu grupu.

Više o ovoj krvnoj grupi, pročitajte OVDE.

Ozbiljna faca Melanije Tramp postala je legendarna isto koliko i kosa njenog muža, a za to postoji jako, jako dobar razlog.

Svi će u javnom sektoru imati veće plate nego ikad, ali meni je drago da će plate u privatnom sektoru da pristižu te u javnom, što nam i jeste cilj, jer će u protivnom svi da beže u javni sektor, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić, na konferenciji za novinare nakon susreta s predstavnicima nemačke firme Kontinental, koja planira da uskoro otvori istraživačko-razvojni centar u Novom Sadu.

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Pisac Dušan Kovačević je tokom gostovanja u emisiji Ivana Ivanovića, otkrio nekoliko nepoznatih detalja u vezi sa čuvenim filmom “Maratonci trče počasni krug”.

Fantastičan nastup Komnena Vukovića (8) u “Pinkovim zvezdicama”, koji je “Pesmu malom anđelu” posvetio Milici Rakić (3) koja je poginula 1999. u NATO bombardovanju, rasplakao je celu Srbiju, a simpatični Komnen kaže da posle nastupa nije mogao da spava od uzbuđenja.

Više o dečakovom nastupu pročitajte OVDE.

 I Princ Rima, veliki Frančesko Toti je samo čovek… Veliki kapiten Rome nije mogao da obuzda emocije na kraju meča, u kojem je njegova Vučica na dramatičan način pobedila Đenovu u poslednjem kolu golom u 90. minutu, čime je obezbedila 2. mesto i plasman u Ligu šampiona.

Košarkaši Partizana nastavljaju sa serijom pobeda koja traje još od četvrtog kola. Crno-beli su u 12. kolu Superlige pobedili Borac u Čačku sa 76:73!

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA