≫ 

Plavuša s drogom od milion evra: Promenila lični opis da bi izbegla hapšenje, ovako su je raskrinkali (FOTO)

Upoređujući dve fotografije s Fejsbuk profila Tijane Stanković, jedva se može razaznati da se radi o istoj osobi

  • 23

Tijana Stanković (25), označena kao jedna od glavnih organizatora kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom ekstazija (čija je vrednost kako saznajemo, oko milion evra) je par godina unazad znatno menjala svoj izgled. Nekada je bila plavuša, a na fotografiji koja je objavljena samo 12 sati pre hapšenja, uopšte ne liči na "staru sebe".

Otkrivena prva laboratorija za proizvodnju ekstazija u Srbiji: U akciji policije uhapšena petočlana ekipa (FOTO) (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Upoređujući dve fotografije s Fejsbuk profila Tijane Stanković, jedva se može razaznati da se radi o istoj osobi.

Ona je od atraktivne plavuše postala ništa manje atraktivna brineta. Spekuliše se da je devojka (25) ovim promenama imidža pokušala da izbegne hapšenje, ali policija ju je ipak raskrinkala.

Međutim, ona je raskrinkana pre svega po crtama lica koje ne može da promeni, a i očigledno da joj je policija bila za petama, tako da nije mogla da ih zavara jednostavnom promenom frizure.

Ako bolje pogledate, oči i obrve nije menjala, kao ni društvo u kom se nalazi...

Foto: Facebook Foto: Facebook

Policija je zaplenila 96.000 tableta ekstazi (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ekstazija spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ekstazija i 840 grama marihuane.

Vrednost ekstazija milion evra

Kako saznajemo, ulična vrednost zaplenjene droge je:

* 800.000 evra  za 96.000 tableta

* 10 kg napravljene mase spremne za tabletiranje - od toga bi moglo da se napravi 25.000 tableta - vrednost oko 200.000 evra.

Policija je pored Tijane i njenog oca, uhapsila A.M.(1987), M.C.(1982) i S.P.(1987), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovoj akciji policija je zaplenila 96.000 tableta ekstazi (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ekstazija spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ekstazija i 840 grama marihuane.

Pogledajte video:

Zaplenjena je kompletna laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga – mašina za tabletiranje, aparatura za pripremu smese, mešalica i ostala oprema.

Svi uhapšeni se terete da su u dužem vremenskom periodu proizvodili ekstazi u obliku tableta sa različitim utisnutim simbolima i oblicima i distribuirali ih kupcima na teritoriji naše zemlje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA