Mladića (20) brutalno pretukli ispred kluba u Zagrebu: Smrskali mu lobanju, bori se za život

- Odvezen je u kritičnom stanju, smrskana mu je lobanja - istakli su iz policije

  • 1

Mladić od 20 godina brutalno je pretučen na zagrebačkom jezeru Jarun gde je zadobio teške povrede lica i glave, kao i frakturu lobanje.

 

Majka monstrum za koju se sumnja da je ubila sina (3) u Puli se nudila muškarcima na internetu, imala slike samo za odabrane!

 

Napad se dogodio u nedelju nakon ponoći, a mladić je u kritičnom stanju pronađen ispred noćnog kluba Aquarius, piše "Index".

 

- Odvezen je u kritičnom stanju, smrskana mu je lobanja -  istakli su iz policije.

 

Identitet mladića nije otkriven, ali je njegova prijateljica uputila apel svim stanovnicima Zagreba na Fejsbuk grupi "Zakaj volim Zagreb".

 

"Možda ovo nije mesto za ovakve stvari, ali dragi sugrađani i sugrađanke, molila bih vas za pomoć. U noći na nedelju ispred kluba Aqauriusa na Adidas partiju napadnut je moj prijatelj bez imalo povoda jer se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Dečko je odvezen sa hitnom u kritičnom stanju, smrskana mu je lobanja. Trenutno se nalazi u teškom stanju na traumatologiji te ide na operaciju. Molila bih sve koji su se u subotu nalazili u Aquariusu ili u tom trenutku prolazili, a imaju neke informacije o tome ko su osobe koje su mu nanele teške telesne povrede da se sa svim informacijama jave u inbox", stoji u objavi mladićeve prijateljice na Fejsbuku, koja je u međuvremenu uklonjena.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA