Kristinina rođaka u suzama: Bila je divna devojka iz poštene porodice sa sela, čekamo da stigne telo da je sahranimo! (FOTO)

Kako saznajemo devojka je pre odlaska na školovanje, stanovala sa roditeljima i sestrom nedaleko od Zlatarskog i Uvačkog jezera, u selu Vilovi, koje je poznato po svojim prirodnim lepotama. Za Kristinu stanovnici ovog mesta imaju samo reči hvale

  • 1
Kristina Kaplanović, selo Vilovi Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, Youtube/VillageVilovi

Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši koja je bila teško ranjena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu kada joj je razbojnik pucao u glavu, i to zbog pazara od 10.000 dinara, preminula je juče u Beogradu u 18.30 časova posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život.

Velika tragedija: Preminula Kristina Kaplanović (19) kojoj je pljačkaš pucao u glavu

Kako saznajemo iz njenog sela, devojka je pre odlaska na školovanje, stanovala sa roditeljima i sestrom nadomak Nove Varoši, u selu Vilovi. Za Kristinu stanovnici ovog mesta imaju samo reči hvale.

Ovo je profil Kristininog napadača: Foto-robot otkriva kako izgleda krvnik koga traži Srbija (FOTO)

- Svi smo šokirani ovom tragedijom. Kristina je bilo dobro i vredno dete, školovala se i istovremeno radila. Nikada o njoj ružnu reč nismo čuli. Njeni roditelji su pošteni ljudi.

- Žive na selu, bave se poljoprivredom, stočarstvom, gaje krave, ovce, sade maline, izuzetno su vredni. Strašno je to da im nedužno dete tako završi.

- Sutra u toku dana bi trebalo da bude sahrana, ali vam još ništa sa sigurnošću ne mogu reći. Čeka se da je dopreme iz Beograda - rekla je za Telegraf.rs rođaka ove porodice.

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović Foto: Facebook/Kristina Kaplanović

Napad se dogodio u četvrtak oko 23 časa, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na auto-putu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.

Nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio.

Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.

Kristinino selo - Vilovi

Selo Vilovi je nadaleko poznato po svojoj lepoti, ovde se nalazi i park prirode Vilovi, udaljen oko pet kilometara od Nove Varoši, nedaleko od Zlatarskog i Uvačkog jezera, u okviru Specijalnog rezervata prirode Uvac.

Zahvaljujući potpuno očuvanom prirodnom ambijentu i brižljivoj posvećenosti, Rezervat prirode Uvac je jedno od najvećih staništa beloglavog supa u Evropi i najveće stanište beloglavnih supova na Balkanu, pa je ovo selo poznata turistička atrakcija, posebno u letnjim danima.

Zime su hladne i oštre, pa je ove godine za Božić izmereno 22 stepena ispod nule.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    30. maj 2017 | 15:51

    Srpsko sudstvo je dno dna ne bi me čudilo da je ubica bio na uslovnoj za vrijeme pljačke . Jedino ovdje se za ubistvo dobija 10 godina a za silovanje 4 godine, a i to se odlezi samo pola zbog dobrog vladanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA