≫ 

Drugima je ovo fantazija iz vlažnih snova, ali za njega je bio PAKAO: Tri žene ga otele, drogirale i silovale danima, više puta dnevno!

Policija je saopštila da je muškarac ispričao da se probudio u nepoznatoj sobi u kojoj se samo nalazio krevet

  • 5

Tri žene su otele, drogirale i tri dana silovale muškarca u Južnoj Africi. Pakao za ovog mladića (23) je počeo u petak kada je zaustavio taksi u istočnoj Pretoriji u kojem su bile tri mlade žene.

Amerikanac seksualno zlostavljao 2 devojke iz Kragujevca, pa napao policajce!

Taksi je počeo da menja smer, a mladiću je naređeno sa sedne napred. Zatim su mu ubrizgale nepoznatu supstancu, nakon čega se on onesvestio, preneo je TimesLive.

Policija je saopštila da je muškarac ispričao da se probudio u nepoznatoj sobi u kojoj se samo nalazio krevet.

- Žene su ga prisilile da pije energetska pića, a potom bi ga silovale nekoliko puta u toku dana. Južnoafrička policija ozbiljno shvata seksualne prestupe bez obzira na pol. Uveravamo sve žrtve ovakvih zločina da ćemo sprovesti istragu da bismo krivce priveli pred lice prave - stoji u saopštenju policije.

Žrtva je potom ostavljena gola na polju, ali je ovaj mladići ipak uspeo da zaustavi automobil koji prolazi.

Nasilje i seksualno nasilje nad muškarcima i ženama je u porastu u Južnoj Africi, prenosi Dejli Mejl. Procenjuje se da se ovoj zemlji dogodi više od pola miliona silovanja godišnje.

Ris Men, jedan od brojnih muškaraca koji su bili seksualno zlostavljanji, izjavio je da se 20% prijavljenih prekršaja desi nad muškarcima.

- Muške žrtve silovanja ređe prijavljuju ovakve zločine nego žene, jer ih policija ne shvata ozbiljno - rekao je on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA