Kao u dobra stara vremena: Borski maturanti šetali korzoom, pa zaplesali valcer (FOTO)

Maturanti su posle defilea korzoom, u amfiteatru , plesali Engleski valcer, Ča ča ča, a onda igrali i Pingvin kolo i Staru vlajnu. Dušan Dinčić iz srednje Tehničke škole raduje se kraju srednjoškolskog obrazovanja i odlasku na studije

  • 2

Manifestacija Maturski ples održana je juče u amfiteatru kod Doma kulture u centru Bora. Svršeni borski srednjoškolci slavili su kraj školske godine uz pesmu i igru a veselje je nastavljeno uz koncert Željka Vasića.

U borskoj zlatari danas izliveno 50 kilograma zlata: Napravljene 4 poluge (FOTO)

U Boru se 30-ih godina prošlog veka prodavale mocart kugle, a tenis se igrao kao u Parizu (FOTO)

Maturanti su posle defilea korzoom, u amfiteatru , plesali Engleski valcer, Ča ča ča, a onda igrali i Pingvin kolo i Staru vlajnu. Dušan Dinčić iz srednje Tehničke škole raduje se kraju srednjoškolskog obrazovanja i odlasku na studije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Maturanti plesali u centru Bora

- Žao mi je jer se rastajem od ljudi koji su mi mnogo pomogli i za koje sam se puno vezao. Pamtiću profesoricu engleskog jezika Slađanu Aleksić, i razrednog starešinu Dijanu Čolić, i moje odelenje IV-5. Planiram da studiram japanski i norveški jezik, jer me interesuje njihova kultura – kaže Dušan Dinčić, iz srednje Tehničke škole. Amfiteatar je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

Maturanti su se veselili zajedno sa sugrađanima uz dobro raspoloženje i još bolju muziku.

Daljinac baner

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA