≫ 

Hrvati ga zovu TUNEL IZ NIČEG U NIŠTA: Iznad provalije je, koštao je milione, kao i ulice koje nikud ne vode (VIDEO)

Puteva koji nigde ne vode ne nedostaje ni u Zagrebu

  • 10

U Hrvatskoj postoje putevi koji nikuda ne vode, tuneli na čijem kraju zjapi provalija, pešački prelazi za koje nikome nije jasno čemu služe. I dok nadležni uveravaju kako će se ti projekti nastaviti, građani u njih polako gube poverenje.

Baka ubijenog mališana (3) o ćerki monstrumu iz Pule: Nemam hrabrosti da je pogledam. Svi su znali da je bolesna i niko nije reagovao (FOTO)

Sa izlazom na liticu, tunel u Omišu zjapi poslednje četiri godine. Meštani ga zovu "tunel iz ničeg u ništa", ali se i dalje nadaju da će se uskoro povezati sa mostom. Iz Hrvatskih puteva kažu da imaju novac za izgradnju mosta iznad kanjona. Most i tunel deo su puta na potezu Solin-Omiš i radove će nastaviti.

Omišanima nedostaje most, a Karlovčani ga imaju. Ali, već osam godina nemaju za šta da ga korite.

Karlovački most na Korani jedan je od najapsurdnijih primera beskorisnih projekata. Iako je u njegovu izgradnju uloženo više od 6,7 miliona evra, on već godinama ne služi ničemu. Naime, pristupnih puteva nema ni sa jedne ni sa druge strane.

Printskrin: Dnevnik Nove TV Printskrin: Dnevnik Nove TV

Ovaj most za HAC deo je kapitalnog projekta izgradnje deonice Mostanje-Vukmanički Cerovac. I tu su, tvrde, osigurali sredstva i za put i za odbrambeni nasip.

Ništa korisniji poslednje četiri godine nije ni zadarski nadvožnjak. Kroz njega bi trebali da prolaze pacijenti kako bi iz zgrade nove poliklinike stigli u zgradu infektologije. Ali tek mora da se izgradi nova zgrada infektologije, piše Dnevnik.hr.

- Za sada on nema smisla ali mi ćemo to početi da radimo, sredstva su osigurana, krajem leta počinjemo sa rušenjem stare infektologije i onda sa gradnjom nove zgrade - rekao je zamenik direktora Opšte bolnice Zadar, Edi Karuc.

Printskrin: Dnevnik Nove TV Printskrin: Dnevnik Nove TV

Puteva koji nigde ne vode ne nedostaje ni u Zagrebu. Među njima je i onaj koji je trebao da vodi do Pročistača otpadnih voda na Žitnjaku. Pročistač nije izgrađen, ali put do njega jeste. Imaju zato Zagrepčani pokoji pešački prelaz viška.

Milioni evra u celoj zemlji već godinama stoje na čekanju. Planovi postoje, a nikako da se ostvare, ističe Dnevnik.hr.

Pogledajte prilog OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hijene

    31. maj 2017 | 18:36

    Moze da prica ko sta hoce i da nekoga volimo ili mrzimo ali hrvati su napravili puteve kao malo koja drzava u europi.miljama su ispred nas sto se toga tice.

  • Pot

    1. jun 2017 | 12:21

    Gresis.Nisu ih hrvati napravili,njihovi putevi ustvari nisu njihovo vlasnistvo,taj vazan detalj si zaboravio.

  • EL...

    29. jul 2018 | 21:09

    A gde je video ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA