≫ 

Pio je jogurt na autobuskoj stanici na Zlatiboru: Kad su policajci videli šta je zaista u flašici, odmah je uhapšen!

Policajci nisu mogli da veruju šta čovek radi

  • 5

Kriminalistička policija pronašla je kod muškarca (26) iz Beograda na autobuskoj stanici na Zlatiboru, u flašici jogurta 3,48 grama amfetamina, 1,14 grama heroina i 3,17 grama biljne materije nalik na marihuanu.

Plavuša s drogom od milion evra: Promenila lični opis da bi izbegla hapšenje, ovako su je raskrinkali (FOTO)

Za njih zakoni ne važe: Ovo selo na jugu Srbije je država u državi, niko im ništa ne može

Protiv njega će, kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP), biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavljao u promet opojnih droga.

U istom saopštenju se navodi da će krivične prijave biti podnete protiv još trojice mušakaraca sa područja Užica, Požege i Čajetine zbog istoig dela.

Foto: MUP Foto: MUP

- U pretresu stana muškarca (23) u Užicu, pronađeno je 3,63 grama biljne materije nalik na marihuanu i 1,57 grama praškaste materije za koju se sumnja da je spid.

Na ulici u Požegi, policija je kod muškarca (25) pronašla 1,3 grama biljne materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još 5,3 grama iste materije, upakovane u tri kesice - piše u saopštenju MUP-a i dodaje da je i na ulici u Čajetini, kod mladića (19) pronađen smotuljak sa oko 0,70 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

MUP naglašava da su o događajima obaveštena nadležna tužilaštva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    1. jun 2017 | 16:13

    "Fina" postade nasa drzava i policija: hapse decu koja dunu dzoint, mlate postene gradjane i iseljuju samohrane majke... Pitanje za svakog policajca: kad cete da pocnete da radite vas posao kako pise u Zakonu o Policiji? Kako vas nije sramota? Ni jednog kriminalca niste uhapsili! Da nema drugih kriminalaca da ih ubijaju po ulicama, ovo bi za njih bio raj jer ste vi obicni redari u sluzbi politickih mafijasa!!!

  • Zoka

    1. jun 2017 | 14:06

    Sto bre hvatate decu koja su korisnici i hapsite??? Hvatajte lerdije bre..

  • Dipiloploi

    1. jun 2017 | 15:42

    Predjite malo na krupnie zveri lako je sa mladima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA