≫ 

UBIO DEVOJKU JER NIJE HTELA DA SE POMIRE: Danas ga je stigla nova kazna zatvora u Novom Sadu!

Izrečena kazna zatvora je srazmerna stepenu krivice okrivljenog i radnjama koje je izvršio

  • 3

Apelacioni sud u Novom Sadu povećao je za četiri godine kaznu V. P. i pravosnažno ga osudio na 35 godina zatvora zbog teškog ubistva B. M. koja je odbijala da ponovo bude sa njim u emotivnoj vezi.

Kristinin ubica može da se izvuče sa sramnom kaznom: Evo koliko godina zatvora može da dobije! (FOTO)

Ovom odlukom koja je objavljena na sajtu, novosadski Apelacioni sud je preinačio prvostepenu presudu Višeg suda u Zrenjaninu kojom je V. P. bio osuđen na 31 godinu zatvora zbog krivičnih dela teško ubistvo i ugrožavanje sigurnosti.

U presudi se navodi da je V. P. osuđen jer je lišio života B. M. sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi, a koja nije pristajala da ponovo bude u vezi sa njim.

"Ponašanje i radnje okrivljenog koje je preuzimao skoro godinu dana do kritičnog događaja, kao i motivi za izvršenje krivičnog dela ukazuju na nisku pobudu, što ga kvalifikuje kao krivično telo teško ubistvo", smatra Apelacioni sud.

Istovremeno, utvrđeno je da je okrivljeni u dužem vremenskom periodu nakon raskida emotivne zajednice ugrožavao sigurnost B. M., kao i članova njene porodice, novog emotivnog partnera i njegovog deteta, ukazao je sud.

Apelacioni sud u Novom Sadu smatra imao je u vidu da je V. P. i ranije bio više puta osuđivan zbog teških krivičnih dela sa elementima nasilja te da te kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja.

- Izrečena kazna zatvora u trajanju od 35 godina je srazmerna stepenu krivice okrivljenog i radnjama koje je izvršio - zaključio je sud.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin iz srbije

    1. jun 2017 | 13:49

    Kakva nebuloza da neciji zivot moze da se meri godinama zatvora.Za ovakvo ubistvo se nesudi vec se odmah pristupa likvidaciji.

  • Belogradjanin

    1. jun 2017 | 13:38

    Dzabe sve nje vise nema 200 godina je malo za monstuma. Mora da se reaguje pre nego dodje do toga... gajis, bdis, cuvas kao malo vode na dlanu i dodje monstum i ubije

  • Petar ns 66

    1. jun 2017 | 14:01

    A nje više nema, dete nema majku! Smrtna kazna, nazad!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA