Bivša prostitutka dobila MILION DOLARA od policije: 30 policajaca je godinama seksualno zlostavljalo, sve je počelo kad je bila maloletna (FOTO)

Ona tvrdi da je na kraju oko 30 policajaca iz odeljenja širom oblasti Bej imalo seksualne odnose s njom ili je zlostavljalo

  • 2

Džasmin Abjuzlin (19) od grada Oklanda dobiće blizu milion dolara nakon što je optužila nekoliko policajaca da su je seksualno zlostavljali, uključujući i u vremenu kada je bila maloletna. Ona će podneti tužbu i protiv nekoliko drugih odeljenja u okolinim gradovima.

Maloletnička prostitucija sve više hara Balkanom: Tarifa se kreće od 10 do 2.000 evra, svi se pitaju gde je kraj košmaru

Abjuzlin će dobiti 989.000 dolara nagodbe od grada Oklanda u Kaliforniji, nakon što je na sastanku Gradskog veća u sitne sate izglasana odluka.

- Nagodba je došla bez da je neko proglašen odgovoran, ali očigledno ako platite milion dolara verovatno mislite da imate neku odgovornost - rekao je advokat od devojke, Džon Baris.

Džasmin je bivša prostitutka koja je navodno "prebacivana od jednog policajca do drugog za seks", od kojih su neki imali s njom oralni seksualni odnos dok je bila maloletna. Ona tvrdi da je na kraju oko 30 policajaca iz odeljenja širom oblasti Bej imalo seksualne odnose s njom ili je zlostavljalo.

Njen advokat je prvobitno tražio 66 miliona dolara, ali je ona rekla da je iznenađena ishodom i da je mislila da "niko ne brine o prostitutkama".

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .S. S.

    1. jun 2017 | 17:56

    A advokat dali je on počašćen oralno?

  • teorija zavere

    5. jul 2017 | 12:40

    Znaci isto kao kod nas!!! Niko nije odgovoran nego ce grad - citaj novac gradjana - da plati odstetu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA