Henkel i DIS zajedno za mame i bebe u Čačku!

Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!

  • 1

Kompanije Henkel Srbija i DIS nastavile su humanitarnu akciju "Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!" uručivši vrednu donaciju Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Opšte bolnice u Čačku.

Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, kao i deterdženata i sredstava za higijenu i namenjena je budućim mamama i njihovim bebama kako bi im se omogućili što bolji uslovi i nega tokom boravka u porodilištu.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili dr Radoslav Milošević, v.d direktora Opšte bolnice Čačak, Dragana Marković, zadužena za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija, kao i Miroslav Maslovarić, direktor marketinga kompanije DIS.

- Zahvaljujem se kompanijama Henkel Srbija i DIS na prepoznatoj potrebi i dobroj nameri da u okviru akcije "Mnogo srećnih, lepih beba - To nam treba!", doniraju našem porodilištu posteljinu, pakete neophodne hemije i vlažnih maramica - rekao je dr Radoslav Milošević, dodajući: "Neizmerno nam je drago da je Opšta bolnica u Čačku izabrana da bude deo ovako lepe akcije".

Foto: Promo Foto: Promo

- Henkel Srbija sa velikim zadovoljstvom učestvuje u akciji "Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!" čija je osnovna ideja stvaranje boljih uslova u porodilištima širom Srbije.  Na taj način želimo da pružimo podršku budućim mamama . Raduje nas činjenica da smo do sada, u saradnji sa DIS-om, obezbedili 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje, kao i 2 tone deterdženta za veš za 4 porodilišta. Drago nam je da ćemo nakon Smederevske Palanke, Kruševca i Čačka, imati priliku da obradujemo mame i bebe u porodilištu u Nišu - istakla je Dragana Marković, ispred kompanije Henkel Srbija.

- Ovom donacijom želimo da omogućimo bolje uslove trudnicama i porodiljama tokom boravka u porodilištu. Takođe, svojom misijom želimo da doprinesemo boljoj nezi beba od prvog dana. Ne želimo da se zaustavimo na ovome, već ćemo i u budućnosti pokušati da sprovodimo ovakve akcije - rekao je direktor marketinga kompanije DIS, Miroslav Maslovarić.

Foto: Promo Foto: Promo

Humanitarna akcija "Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!" realizovana je do sada u Smederevskoj Palanci, Kruševcu i Čačku, dok je nastavak planiran za mesec jun, kad će kompanije Henkel Srbija i DIS posetiti porodilište u Nišu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA