I TERMINATOR UDARIO NA TRAMPA: Samo ja mogu da putujem kroz vreme (VIDEO)

- Jedan čovek ne sme uništiti naš napredak. Jedan čovek ne može zaustaviti našu revoluciju u čistoj energiji. Jedan čovek ne može se vraćati kroz vreme - samo ja to mogu - poručio je Arnold Švarceneger Donaldu Trampu

  • 3

Bivši guverner Kalifornije i holivudska zvezda Arnold Švarceneger žestoko je osudio odluku američkog predsednika Donalda Trampa da SAD povuče iz Pariskog sporazuma za borbu protiv globalnog zagrevanja.

Tramp ismejao Švarcenegera, a onda ga je Terminator uništio sa svojim odgovorom!

Švarceneger se tom prilikom našalio rekavši da je on "jedini čovek koji može da putuje kroz vreme i zaustavi našu revoluciju u čistoj energiji", aludirajući na Terminatorovu sposobnost putovanja kroz vreme.

- Jedan čovek ne sme uništiti naš napredak. Jedan čovek ne može zaustaviti našu revoluciju u čistoj energiji. Jedan čovek ne može se vraćati kroz vreme - samo ja to mogu. Moja poruka vama, predsedniče, je da kao osoba u službi vlasti, naročito u ulozi predsednika, imate odgovornost da štitite ljude. Zapamtili smo Velike vođe, vođe koji se ne vraćaju u prošlost, nego vode društvo napred, u budućnost - rekao je Švarceneger.

Pored njega, protiv Trampove odluke su se pobunile i brojne druge poznate ličnosti među kojima su Leonardo Dikaprio, Majkl Mur, Keti Peri, Ilon Mask, Vivijen Vestvud i drugi.

Pogledajte Švarcenegerovu poruku Trampu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србин77

    3. jun 2017 | 13:27

    Врати се филму,.није политика за тебе.

  • Putin

    4. jun 2017 | 06:19

    Ma svarcneger je obican lajavac lupa a politika trazi mozak a njemu fali u velikoj kolicini

  • Pera Kojot # 1

    3. jun 2017 | 21:27

    On je poznati inudstralialac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA