Šansa za zaposlenje za 140 ljudi: Klinički centar Niš traži nove kadrove!

Klinički centar Niš, prema Radovanovićevim rečima, ovih dana je iz sopstvenih sredstava nabavio informatičku opremu vrednu 3,2 miliona dinara

  • 3

U niškom Kliničkom centru danas će početi da radi 60 medicinskih sestara i tehničara a njih još 80 imaće šansu da se zaposli jer je, takodje danas, raspisan novi konkurs za prijem radnika.

247 novih radnih mesta u Beogradu čeka na vas: Evo koje uslove morate da ispunite!

- Od 80 zdravstvenih radnika za koje je danas raspisan konkurs njih 42 biće zaposleno za stalno, a 38 na odredjeno vreme - rekao je direktor te ustanove Zoran Radovanović na konferenciji za novinare.

On je kazao da će 30 odsto novoprimljenih biti zdravstveni radnici koji nemaju radno iskustvo, a za prijem ostalih će se pored ocena tokom školovanja vrednovati i radno iskustvo.

- Po završetku novog Kliničkog centra i povećanja posteljnog fonda imaćemo mogućnost za prijem novih lekara, sestara i drugog osoblja - rekao je Radovanović.

On je kazao da će se sa otvaranjem novog Kliničkog centra sigurno morati da zaposle novi hirurzi, anesteziolozi, radiolozi i neonatolozi.

Radovanović je ponovio da isključivu krivicu zbog kašnjenja završetka tog objekta snose izvodjači radova, iako su im "plaćeni svi radovi".

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Prema njegovim rečima, u Niš će danas stići tim inženjera koji je Vlada Srbije oformila i koji će kontrolisati izvodjenje radova sve do njihovog završetka.

Klinički centar Niš, prema Radovanovićevim rečima, ovih dana je iz sopstvenih sredstava nabavio informatičku opremu vrednu 3,2 miliona dinara.

Novi računari, štampači i druga oprema, dodao je Radovanović, obezbediće da sistem zakazivanja pregleda bude dodatno poboljšan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    5. jun 2017 | 15:22

    Medicinari ostajte ovde sunce tudjeg nece vas grejati ko nase,evo drzava ce vam dati posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA