• 1

Alarmantno upozorenje iz EU: Opasnost od nove moćne droge - imitira heroin i morfijum, a vodi u sigurnu smrt!

Agencija je identifikovala više od jedne nove psihoaktivne supstance pristigle na tržište EU svake nedelje u 2016. godini

  • 1

Agencija za narkotike Evropske unije saopštila je danas da u tom bloku postoji rastuća pretnja po zdravlje, zbog pojave moguće nove sintetičke droge koja imitira efekte heroina i morfijuma.
Nova opasna droga počela da seje smrt, prva žrtva imala 15 godina: ZLATNE POLUGE izazivaju halucinacije koje vode pravo u pakao! (FOTO)

U neuobičajenom izveštaju o narkoticima u Evropi, koji je danas objavila, agencija sa sedištem u Lisabonu takođe je izrazila zabrinutost zbog porasta smrtnih slučajeva predoziranjem u 2016, trećoj uzastopnoj godini u kojoj se povećao broj umrlih iz tog razloga.
Kako je agencija navela, mladi su izloženi rastućem broju novih i opasnih droga koje sadrže moćne sintetičke opijate sada dostupne i kao tečnosti i sprejevi za nos.
U proseku, agencija je identifikovala više od jedne nove psihoaktivne supstance pristigle na tržište EU svake nedelje u 2016.
Krajem prošle godine agencija je proučavala više od 620 novih psihoaktivnih supstanci koje su se pojavile prethodnih godina.
Daljinac baner
(Telegraf.rs/ Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    Па кад је од њих дошло било шта добро? Кад они заврше са нама, пожелећемо да се Турци врате.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima