Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Milicu J. (52), juče oko 17 sati u selu Belanovce kod Leskovca ubio je grom dok je na plantaži brala jagode.

Od trenutka, kada se "nestala" studentkinja Jelena Lazarević (26), za kojom je tri dana tragala Srbija, vratila kući, na društvenim mrežama, na njen račun stiglo je more najokrutnijih osuda. Više o tome čitajte OVDE.

Istraživali smo šta je ekonomsko nasilje, zbog kojeg se takođe ide u zatvor a u to spada i kada muž ženi ostavi 200 dinara za kompletan ručak, uskraćuje joj ličnu higijenu, viđanje s prijateljima.

Novak Đoković i Dominik Tim ipak neće danas izlaziti na teren u okviru četvrtfinala na Rolan Garosu. Razlog je kiša. Više o tome čitajte OVDE.

Filip Stojković otkrio je za Telegraf.rs sve o dolasku u Crvenu zvezdu

Najlepše za kraj! Glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica Amal danas su postali roditelji blizanaca, dečaka i devojčice

Redakcija Telegrafa.rs čestita novopečenim roditeljima!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA