Misterija izgorelog restorana na Ušću: Ko su muškarci sa fantomkama koji su brutalno pretukli čuvara, pa zapalili sve?!

- Istraga ide u više pravaca i ne isključuje se mogućnost da je bašta restorana eventualno bila zapaljena kao opomena. Vlasnik restorana tvrdi da se nikome nije zamerio i da i da ne zna razlog zašto bi mu neko zapalio baštu objekta - rekao je sagovornik

  • 3
Vatrogasci, požar, blok 70, kinezi, kineski tržni centar Foto: Telegraf

R.R. (59), noćni čuvar restorana "Nacionalna klasa" na Ušću, brutalno je pretučen kada su trojica, za sada neidentifikovanih napadača polila benzinom baštu objekta i zapalila je. Napad i paljenje restorana dogodili su se u utorak tri sata nakon ponoći, a nesrećni čovek zbrinut je u bolnici.

Požar na Novom Beogradu: Napadači sa fantomkama pretukli radnika, pa zapalili restoran (FOTO)

Piromani su prvo zaskočili nesrećnog čuvara dok je obilazio objekat.

- Tri maskirana muškarca oborili su R.R. na pod, i odmah počeli da ga tuku. Udarali su gde su stigli, a najviše u glavu. Oni su ga potom odvukli na stranu, malo pored restorana. Dok je jedan bio pored njega, druga dvojica doneli su kantu, kako se pretpostavlja, s benzinom, te su polili inventar u bašti, nakon čega su je zapalili. U požaru je izgorela tenda, stolice... - ispričao je sagovornik za "Alo!".

Prema njegovim rečima, od noćnog čuvara je uzeta izjava, i on je ispričao ovu priču. Uzete su izjave i od svih zaposlenih.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

- Istraga ide u više pravaca i ne isključuje se mogućnost da je bašta restorana eventualno bila zapaljena kao opomena. Vlasnik restorana tvrdi da se nikome nije zamerio i da i da ne zna razlog zašto bi mu neko zapalio baštu objekta - rekao je sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi "Alo!", sumnja se da ovog požara stoji dobro organizovana ekipa koja kontroliše gotovo sve splavove na beogradskim rekama. Policija proverava da li ovaj slučaj ima veze sa paljenjem "fristajlera" i bacanje bombe na klub "tilt" krajem februara ove godine.

- Šablon ovih paljevina je dosta sličan, pa se utvrđuje eventualna povezanost. Postoji osnovana sumnja da ista ekipa stoji iza svih incidenata.

Pre samo mesec dana, u požaru su izgoreli klub "Koketa" i "Red Shoes" na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dino

    7. jun 2017 | 10:51

    Opet se vraća duh 90-ih u Srbiju.

  • Club 555 333

    7. jun 2017 | 19:45

    Isti oni koji su porusili Savamalu !

  • Melenaja

    7. jun 2017 | 08:48

    Šta reći, neke stvari se nikada ne menjaju...zaštita mora da se placa i da se uračuna kao i pdv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA