≫ 

Ujedinjeni Arapski Emirati uvode drakonsku kaznu za sve koji izraze simpatije prema Kataru

UAE su jedna od sedam arapskih zemalja koje su prekinule veze sa Katarom zbog navodnog pružanja podrške teroristima

  • 9

Ujedinjeni Arapski Emirati uveli su zabranu građanima da objavljuju izraze simpatije prema Kataru i kazniće prestupnike zatvorom do 15 godina, saopštili su danas dnevnik "Zalivske novosti" sa sedištem u UAE i pan arapski kanal "l - Arabija.

Šta se zapravo krije iza krize u Persijskom zalivu? Ove države su u sukobu sa Katarom, a mnogi tvrde da je ovo pravi uzrok (nije terorizam)!

UAE su jedna od sedam arapskih zemalja koje su prekinule veze sa Katarom zbog navodnog pružanja podrške teroristima, prenosi Rojters.

- Stroge i čvrste reakcije biće preduzete protiv bilo koga ko pokaže naklonost ili bilo koji oblik pristrasnosti prema Kataru ili protiv bilo koga koji objektivizuje poziciju UAE, bilo da se radi o društvenim medijima, ili bilo kojem obliku pisane, vizuelne ili verbalne reči - naveli su mediji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    7. jun 2017 | 09:47

    Демократски нема шта!

  • Cnogorac

    7. jun 2017 | 11:47

    Zemljo otvori se i progutaj ovaj pogani i bez dušini svjet. Kuda vodi ovo ludilo?

  • Luna

    8. jun 2017 | 14:12

    Cerka mi zivi u UAE i zelim reci samo jedno: tamo niko, ama bas niko, ne zakljucava nocu svoju kucu, stan..kad spava, a vi razmislite sta to znaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA