Natalija je ostavila bebu i nestala pre 14 godina: Misteriozni poziv je policiji odao nove detalje i počeli su da kopaju (FOTO) (VIDEO)

Kada je Natalija nestala, policija je pretražila reke i jezera, kao i zemljište gde se čuvaju konji, ali nikakvi dokazi nisu pronađeni

  • 0

Detektivi istražuju nestanak mlade majke Natalije (Natali) Put iz 2003. godine, a sada su počeli da vrše ekskumaciju grobova, prenela je policija. Oni navode da su primili "ključnu informaciju" od misterioznog pozivaoca.

Prošlo je 10 godina: Sve o misteriji nestanka male Medlin

Policija je primila telefonski poziv sa govornice u Gornalu, sa posebnim podacima vezanim za Natali Put, koji se tretiraju kao informacije o ubistvu.

Detektivi iz Zapadnog Midlenda je saopštila da službenici postupaju po novim informacijama o nestanku gospođice Put koja je u septembru 2003. godine izašli iz kuće kako bi otišla u prodavnicu. Ona više nije viđena, a iza sebe je ostavil sina od 11 nedelja. U trenutku nestanka imala je samo 17 godina.

Portparol policije je rekao da sada pregledaju jedan broj grobnica u Gornjem Gornalu i očekuju da će istraživanje potrajati nekoliko dana. Kada je Natali nestala, policija je pretražila reke i jezera, kao i zemljište gde se čuvaju konji, ali nikakvi dokazi nisu pronađeni.

Jedan meštanin (18) uhapšen je 2004. godine ali je kasnije pušten bez optužbe, prenosi Independent.

Detektiv Ian Ilife je rekao da se slučajevi nestanka povremeno ponovo pogledaju, a da sada veruju da se Natalin nestanak povezuje sa ubistvom.

Foto: West Midlands Police Foto: West Midlands Police

- Pratili smo njenu situaciju svih ovih godina. Nije bilo nikakve finansijske aktivnosti ili zdravstvene, što nam pokazuje da ona verovatno više nije živa. Nakon pregleda određenih informacija dobili smo dozvolu da ekskumiramo nekoliko grobnica. Zamolio bih osobu koja nas je zvala da nas ponovo kontaktira - rekao je on.

Beki i Lovri, sestre nestale Natali kažu da su ove nove informacije poražavajuće za celu porodicu, prenosi San.

- Veoma smo uznemireni zbog ovih dešavanja i molim da se naša porodica ostavi na miru, sve dok policija ne izda saopštenje o ovom slučaju. Ona je nestala pre 14 godina, a mi nikada nismo izgubili nadu da je ona dobro - rekle su one.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Pogledajte snimke:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA