• 0

Otvoren konkurs za Telenor forum mladih 2017!

Telenor Forum mladih je jednogodišnji program, osmišljen sa ciljem da se mladim ljudima pruži prilika da doprinesu globalnim društvenim promenama

  • 0

Telenor poziva mlade ljude da se prijave za učešće na petom po redu Forumu mladih, koji i ove godine Telenor grupa organizuje u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

 

Za učešće se mogu prijaviti kandidati koji imaju između 20 i 28 godina, još uvek studiraju ili su nedavno završili fakultet, odlično govore i pišu na engleskom jeziku i imaju ideju kako bi se neko društveno značajno pitanje moglo rešiti uz pomoć digitalnih tehnologija. Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem sajta www.telenor.com/youthforum, tako što će svoju biografiju i kratko motivaciono pismo poslati najkasnije do 15. avgusta.

 

Telenor forum mladih (TFM) predstavlja globalni program koji se zasniva se na uverenju da uz pomoć digitalnih tehnologija mladi mogu da budu pokretači promena u svetu. Na Forumu učestvuju po dva kandidata iz svake zemlje u kojoj Telenor posluje, širom Evrope i Azije. Forum počinje 8. decembra u Oslu, kada će učesnici biti podeljeni u timove i dobiti zadatke na kojima će raditi tokom godine. Naredno okupljanje očekuje ih sledeće godine u Bangkoku, gde će predstaviti svoja digitalna rešenja za globalne izazove.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Prošlogodišnji kandidati radili su na pronalaženju digitalnih rešenja za klimatske promene, nezaposlenost, rodnu ravnopravnost, mentalno zdravlje i obrazovanje za izbeglice. U tome im pomažu mentori, eksperti iz različitih oblasti, koji rade u međunarodnim organizacijama, kao što su UNICEF i Crveni krst.

 

Telenor Forum mladih je jednogodišnji program, osmišljen sa ciljem da se mladim ljudima pruži prilika da doprinesu globalnim društvenim promenama.

 

Telenor Srbija (www.telenor.rs) deo je Telenor grupe, jednog od najvećih svetskih mobilnih operatora koji ima 172 miliona korisnika na 12 tržišta. Telenor je najveći pojedinačni investitor u Srbiji sa ulaganjem od dve milijarde evra tokom deset godina poslovanja. Sa više od tri  miliona  korisnika, Telenor Srbija pomaže ljudima da iskoriste sve prednosti savremenih komunikacija i pokriva celokupno stanovništvo Srbije brzim mobilnim Internetom.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok