MONSTRUM IZ BIOSKOPA: Ubio devojčicu (6) - lekari se bore za život trudne majke (FOTO)

Najmlađa od 12 žrtava na premijeri Betmena je devojčica (6), dok se za život njene trudne majke lekari još bore. Holms je uhapšen odmah nakon masakra, a zatvorenici mu prete kako će ga ubiti. Njegovi poznanici ističu da je masakr posledica raskida sa devojkom

  • 0

Monstrum iz Aurore, Džejms Holms, u petak je izvršio masakr na premijeri Betmena tokom kojeg je ubio 12 osoba. Najmlađa žrtva masakra je šestogodišnja devojčica Veronika. U napadu je pogođena i njena trudna majka Ešli Moser (25) za čiji se život lekari bore.

- Ne znam tačno kakva je situacija, ali znam da je njena beba još uvek živa. To je pravo čudo, jer je Ešli pogođena metkom u stomak i na još dva mesta - rekao je njen brat Robert Sjera. Svoju poginulu sestričinu opisao je kao "anđela, kojeg su oteli bez razloga". Lekari su njenoj majci rekli kako joj je ćerka poginula, a njena porodica je pogođena gubitkom.

Zatvorenici žele da ga ubiju

Holms je odmah nakon napada uhapšen, a tokom sprovođenja do njegove ćelije, čuvari su mu stavili džak na glavu kako mu zatvorenici ne bi videli lice. "Ubićemo te, ubico dece" dobacivali su zatvorenici koji su saznali da je Holms u masakru ubio i šestogodišnju devojčicu.

- Od kako je došao u zatvor, zatvorenici pričaju o tome kako će da ga ubiju. Ako pažnja stražara popusti makar u jednom trenutku, ubiće ga - rekao je Vejn Medli koji je danas pušten iz tog zatvora. Kada su ga uvodili, nismo videli lice, ali  smo ugledali crveno odelo koje je nosio preko pancirnog oklopa - dodao je Medli.

Holms je izvršio masakr jer ga je devojka ostavila?

Britanski mediji javljaju kako je povod napadu bio raskid veze, koji je Holmsa (24) razbesneo, nakon čega je upao u bioskop i ubio 12, a ranio 59 ljudi. Njegovi poznanici ispričali su medijima kako je Džejms bio opsednut video-igricama i kako se uvek uživljavao u uloge igrica koje je u tom trenutku igrao. Takođe, Holms je često posećivao sajtove "za odrasle" gde je pre hapšenja ostavio status.

- Bio mu je važniji virtualni nego realni život. Verovatno je u međuvremenu izgubio i vezu s realnošću - ispričao je jedan od njegovih poznanika.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA