≫ 

Devojčice koje je pregazio policajac na pešačkom, zbrinute u Kliničkom centru: Jedna od njih je u teškom stanju!

Deca uzrasta od 12 do 13 godina zbrinuta su u niškom Kliničkom centru

  • 17

Biro MUP-a Srbije potvrdio je da je prpadnik Policijske uprave u Nišu M.K. (30) jutros oko 7 sati vozilom marke „pežo“, na pešačkom prelazu na raskrsnici Bulevara cara Konstantina i Nišavske ulice, naleteo na četiri devojčice.

Užas u Nišu: Policajac pogazio decu na pešačkom prelazu (FOTO)

Deca uzrasta od 12 do 13 godina zbrinuta su u niškom Kliničkom centru, gde su jednoj devojčici konstatovane teške telesne povrede, dok su ostale tri lakše povređene, saopšteno je iz MUP-a.

Navodi se da će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu protiv policijskog službenika M.K. biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    8. jun 2017 | 11:07

    Ne samo sto bahato voze, nego treba upitati ministra Stefanovica zasto nijedan policajac nevezuje pojas, koriste mobilne telefone u toku voznje i niz drugih stvari a znaju da udaraju po dzepu gradjane Srbije. Gde je njihovo ponasanje i uzor gradjanima Srbije?!!!

  • aktap

    8. jun 2017 | 14:48

    Na pesackom prelazu pokositi grupu dece!!!! Sta god da je , koliko god da je zasluzan gradjanin ovaj policajac, treba da ide u zatvor !! Duplo vise nego obican gradjanin!! I napolje iz sluzbe !!! NAPOLJE !!!

  • Srboljub

    8. jun 2017 | 10:47

    Nema ništa od toga ima devojčice da okrive a njega puste ladno. Imao sam identičan slučaj, žena prelazila ulicu, naišao besan mladi policajac i pregazio. Nikada se potpuno nije oporavila ali su je kaznili " zato što je bila na pešačkom kada je policajac naišao svojim privatnim vozilom" tako će ova deca biti kriva jer su bila na pešačkom prelazu u nedozvoljeno vreme".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA