Kim Džong Un objavio koju će zemlju prvo pretvoriti u PEPEO (nije Amerika)

Državi je poslato upozorenje da "ne treba da se upušta u avanturu protiv nepobedive i nemilosrdne nuklearne sile" kakva je Severna Koreja

  • 9

Predsednik komiteta Severne Koreje za zaštitu sveta obećao je da Japan pretvoriti u pepeo, pre nego SAD, saopštila je izjavu činovnika Centralna telegrafska agencija Koreje.

POSLEDNJA VEST: Severna Koreja ispalila gomilu RAKETA!

- Ako je Japan zaista zabrinut za svoju bezbednost, on treba da prekine neprijateljsku politiku prema Severnoj Koreji i udalji sa svoje teritorije američke baze. On treba da zna da arhipelag može da se pretvori u pepeo pre SAD u slučaju nepredvidljivih situacija i ako se bude isto tako neprijateljski ponašao prema Severnoj Koreji - navodi se u izjavi.

Činovnik podseća Japan da je to ostrvska zemlja i da "ne treba da se upušta u avanturu protiv nepobedive i nemilosrdne nuklearne sile" kakva je Severna Koreja, prenosi "Sputnjik".

Podsetimo, Severna Koreja lansirala je više protivbrodskih raketa kratkog dometa sa svoje istočne obale, saopštila je danas vojska Južne Koreje, što je najnovije u nizu raketnih lansiranja Pjongjanga koji nastoji da izgradi nuklearnu raketu dovoljno moćnu da može da dopre do kontinentalnog dela SAD.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ KiKi

    8. jun 2017 | 14:24

    Blago tebi Bez mozga A nisi niko i ništa Američki pijun Sad će Japan da kupi gomilu sistema od amera A ameri da zarade Blago amerima dok je takvih

  • Nedo

    8. jun 2017 | 13:30

    To Kim,reci im da znaju da ce postati zemlja umiruceg sunca i da je dosta sa njihovom dominacijo u to delu Azije,pa makar im Ameri bili saradnici.

  • Stojko

    8. jun 2017 | 17:08

    Ovaj mali opet halucinira...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA