≫ 

Česi zovu Srbe i nude 1.500 evra platu, bonuse i stalno zaposlenje: Imate još 7 dana da se prijavite

Nude i pomoć prilikom sređivanja i regulisanja dozvole boravka u EU i svih potrebnih radnih i profesionalnih dozvola za rad

  • 8

Ukoliko razmišljate o poslu u inostranstvu, imamo odličnu vest za vas. Renomirana češka firma nudi deset radnih mesta i odličnu platu. Ukoliko ispunjavate njihove uslove, od sledećeg meseca na račun može da vam legne minumum 1.500 evra.

 

Za stalni posao na Malti plata 98.000 dinara: Potrebno je ispuniti samo JEDAN uslov. Imate još 18 dana da se prijavite!

 

Reč je o transportnoj firmi sa dugogodišnjom tradicijom koja traži vozače u teretnom međunarodnom saobraćaju. Da biste dobili posao, koji se obavlja u Evropskoj uniji po turnusima, potrebno je da imate vozačku dozvolu kategorije C i E.

 

U oglasu firme navodi se da raspolažu novim voznim parkom, kao i da pružaju celokupnu podršku svojim vozačima. Od vozača, pored stručnosti, traže i pouzdanost, kao i izraženu volju za radom.

 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

 

- Nudimo rad u stabilnoj, renomiranoj firmi koja nudi odlične uslove za rad i za to vrlo dobru finansijsku nadoknadu. Neto zarada od 1.500 evra mesečno, sa mogućnošću i veće zarade u zavisnosti od ostvarenog rada - navodi se u oglasu.

 

- Nudimo pomoć prilikom sređivanja i regulisanja dozvole boravka u EU i svih potrebnih radnih i profesionalnih dozvola za vožnju i rad u Evropskoj uniji - dodaje se.

 

Profesionalne biografije (CV) poslati elektronskim putem, ili se obratiti putem aplikacije Viber, ili WhatsApp na broj telefona u oglasu OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar M

    8. jun 2017 | 15:04

    1500e to moze samo da pruhvati ko nikad nije vozio kamion.To podrazumeva minimum 2 meseca zivota u kamionu pa 7 dana kuci pa ko koliko izdrzi.Od te plate imas trosak minimum 600e ako ne pusis(hrana,telefon,tudiranje),a da ne spominjemo odvojenost od porodice koju niko ne moze da plati.

  • Peki

    8. jun 2017 | 14:54

    Samo srbe traze bas cudno da nepoverujes

  • Mire

    8. jun 2017 | 14:52

    Da da nude cesi 1500 € platu , a cesi dolaze u Austriju rede za 1200 i manje od toga , gde je tu pamet ? jasno je da se radi o prevari.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA