Roditelji monstrumi: Ubili bebu zato što ne veruju u medicinu, hteli su da joj spasu život molitvama!

Sara i Trejvis Mičel pripadnici su "Crkve Hristovih sledbenika", koja ne veruje u savremenu medicinu, već se oslanja na molitvu i lekovita ulja za lečenje

  • 3

Ameriku potresa smrt novorođenčeta koje su roditelji pustili da umre, jer ne veruju u "modernu medicinu".

Sahranili su živu bebu u šumi: Usta su joj bila puna blata i jedva je disala, a onda je naišao pas!

Sara i Trejvis Mičel pripadnici su "Crkve Hristovih sledbenika", koja ne veruje u savremenu medicinu, već se oslanja na molitvu i lekovita ulja za lečenje. Oni su optuženi za ubistvo nakon što su, umesto odlaska u bolnicu, odlučili da se mole za svoje bolesno novorođenče. Beba je umrla samo nekoliko časova nakon rođenja.

Sara Mičel rodila je bliznakinje u kući bake i dede, a prisutne su bile samo babica i porodica. Jedna od bliznakinja preminula je zbog problema sa plućima koji su nastali zbog preranog porođaja.

Doktor Karen Gunson navodi da je Mičelova rodila dva meseca ranije, ali da je beba mogla da preživi da su je roditelji doveli u bolnicu.

Članovi iste verske organizacije Dejl i Šenon Hikman su 2011. godine osuđeni na šest godina zatvora zbog smrti svoje bebe, koju nisu vodili lekaru. Iste godine država je zabranila korišćenje argumenta "versko lečenje" tokom odbrane u slučajevima ubistva i ubistva iz nehata.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vernik???

    9. jun 2017 | 14:48

    Kod nas umiru nakon slava,božića,vaskrsa,krštenja...sve to pijano, ludo seda za volan...( a i od prežderavanja) . I onda im kriva "sekta".

  • Srna

    9. jun 2017 | 12:03

    I opet će optužiti SPC !

  • luka92

    11. jun 2017 | 13:06

    Ko ce druze SPC da optuzi kada se ovo desilo u americi?objasni mi molim te..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA