Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Beograđanka Milica Stojadinović (23) je završila filozofiju, ali sada radi kao krupije u kazinu jer, kako kaže, od filozofije “nema ‘leba”. Ona je ispričala za naš portal sve o nemoralnim ponudama koje svakodnevno dobija.

Sin proslavljenog srpskog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić, ponovo je uhapšen i to zbog učešća u ozloglašenoj bandi “Pink panter“.

Više o Slavnićevom hapšenju pročitajte OVDE.

Za teroristički napad u Teheranu protekle nedelje odgovornost je preuzela takozvana Islamska država (ISIS). U dva odvojena napada, na parlament i mauzolej ajatolaha Homeinija, ukupno je 17 poginulih dok je oko 50 osoba povređeno.

Napad koji se desio u relativno bezbednom Iranu, i u kojem se ovakve stvari retko dešavaju, došao je kao neprijatno iznenađenje.

Bugarska je na putu da svoju nacionalnu valutu lev zameni evrom i pridruži se bezviznoj zoni “šengena”, obzirom da je Sofija dobila zeleno svetlo za to iz “osovine” Evropske unije, Francuske i Nemačke, pišu Večernje Novosti.

Više informacija možete da pogledate OVDE.

Zlatan Ibrahimović počinje novu eru u svojoj karijeri i oprobaće se ”preko bare”, nakon što se oporavi od povrede ligamenta, koju je zaradio u aprilu, Šveđanin i Junajted nisu nastavili saradnju i on je potao slobodan igrač.

Posle Partizana, koji je pozvao Grobare na Marakanu, da pruže podršku reprezentaciji Srbije protiv Velsa na verovatno odlučujućoj utakmici za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji, oglasila se i Crvena zvezda.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Letonka Jelena Ostapenko senzacionalna je pobednica ovogodišnjeg Rolan Garosa!

Zbog dojave o postavljenoj bombi policija je sinoć ispraznila bjelopoljsku diskoteku “Sparta”, uoči nastupa Miroslava Ilića, a nakon pregleda diskoteke utvrđeno je da nije bilo bombe u lokalu.

Više o dojavi možete da pročitate OVDE.

Provalnik koji je 2014. godine upao u dom slavne glumice Sandre Bulok, pre mesec dana osuđen je na pet godina uslovno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA