Ante je nestao pre 16 dana! Biznismen koji ga je poslednji video prerezao je vene. Rekao je samo da je ušao u misteriozni Mercedes! (FOTO)

Biznismen koji je pokušao samoubistvo imao je i dug prema Zovku. U pitanju je iznos od tri, četiri hiljade evra, tvrdi da je novac vratio

  • 0

Policija od 28. maja bezuspešno traži Splićanina Antu Zovka (46), koji je u petak oko podneva otišao put Makarske. Sinu se javio oko 16 sati i kazao da kući stiže za pola sata, ali se nije vratio.

Još jedna MAJKA MONSTRUM (24) iz Hrvatske: Nemoćno dete neprekidno je tukla i psovala dok je ono drhtalo od plača i straha

Porodica ga je u petak nekoliko puta bez uspeha pokušala kontaktirati, na kraju su oko ponoći policiji prijavili nestanak.

Foto: Nestali.hr Foto: Nestali.hr

Ali makarski biznismen koji je poslednji video nestalog Splićanina Antu Zovka pokušao je pre par dana samoubistvo. Pronašli su ga u vozilu na makadamskom putu sa prerezanim venama.

Prebačen je u splitsku bolnicu i hospitalizovan na odeljenju psihijatrije.

Policija i dalje istražuje slučaj Ante Zovka, trgovca automobilima iz Splita, koji je nestao pre dve sedmice. Makarski biznismen, njegov kolega koji se takođe bavi preprodajom automobila, policiji je već tri puta dao iskaz, ali nije naročito doprineo istrazi.

Foto: Nestali.hr Foto: Nestali.hr

Zovka je video kako seda u Mercedes. Nije zapamtio registraciju, ne zna ko je bio u vozilu. Policija još uvek nije locirala taj Mercedes.

Biznismen koji je pokušao samoubistvo imao je i dug prema Zovku. U pitanju je iznos od tri, četiri hiljade evra. Tvrdi da je novac vratio.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA